11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözlerini cemaatin nasıl çarpıttığını anlatan Başdanışmanı Ahmet Sever, çok çarpıcı bilgiler paylaştı.
Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre; Afganistan'da ABD'nin başını çektiği NATO güçleri ve Kabil hükümetine karşı savaşan Taliban, İran'da temsilcilik açmak istiyor.
Filipinler'de 40 yıldır devam eden hükümet ile Müslüman halk arasındaki problemlerde nihayet çözüm sağlandı. İlk silah bırakma töreni salı günü yapılacak
Televizyon programına konuk olan Aytaç Baran'ın eşi Gülşen Baran, eşinin Selahattin Demirtaş'a bağlı kişiler tarafından katledildiğini söyledi. Aytaç Baran, üç gün önce evinin önü
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, silah bırakma konusunda Öcalan'ı işaret ederken KCK, silah bırakma çağrısını mevcut koşullarda Öcalan'ın yapamayacağını açıkladı.
İmralı heyeti adına açıklama yapan HDP'li Sırrı Süreyya Önder, "Sayın Öcalan 'İzleme heyeti buraya geldiği gün ben silahsızlanma kongresi için tarih vereceğim' dedi. Hükümet bunu du
Ağrı'da farklı adreslere yönelik yapılan operasyonlarda silah, tarihi eser ve uyuşturucu bulundu.
One minute olayının yaşandığı Davos panelini yöneten Washington Post Gazetesinin tanınmış köşe yazarı David İgnatius, 7 Haziran genel seçimlerini sevinçle karşıladı.
Alman Dışişleri Bakanı Steinmeier, Berlin'de Libyalı temsilcilerin katıldığı konferanstan sonra yaptığı açıklamada, Libya'da tarafları uzlaşmaya çağırdı.
HDP lideri Demirtaş, İmralı heyetinin Öcalan'la görüşmek için başvuracağını açıkladı. "Silahlar konusunda çağrı yapacak olan Öcalandır ve o da İmralıda bekliyor" dedi. Demirt
Okmaydanı'nda maskeli kişiler yola barikat kurup polise molotofla saldırdı
Diyarbakırda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden İhya-Der Başkanı Aytaç Baran defnedildi.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, 'Burada polis silah kullansın, devlet çatışmanın içerisine çekilsin isteniyor' dedi.
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da gerçekleşen silahlı saldırı ile ilgili açıklama yapıyor.
Yeni İhya Der Başkanı ve HÜDA PAR üyesi Aytaç Baran Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırı sonrası iki grup arasında çıkan çatışmada da 3 kişi ö