Koalisyon hükümeti kurulamaması durumunda Türkiye'yi erken seçime nasıl ve hangi hükümet götürecek?
MEB TEOG puanları ile okul notlarını karşılaştırınca 40 ilde 200 okulun, öğrencilerine ‘şişirilmiş not’ verdiğini saptadı
NASA, iklim modellerine dayanarak atmosfer sıcaklığının 2099'da nasıl olacağını gösteren harita hesapladı. Yüzyılın sonunda 45 derecelik sıcaklık rutin hale gelecek.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yemen'de İran destekli bir iktidar mücadelesine giren Husi Ensarullah Hareketi, Aden - Ebyen yolunda 11 sivili katletti.
HÜDA-PAR'lı Şeyhmus Tanrıkulu, HDP'nin PKK'ya silah bırakma çağrısı yapması durumunda kendilerinin de Hizbullah'a çağrı yapacağını söyledi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözlerini cemaatin nasıl çarpıttığını anlatan Başdanışmanı Ahmet Sever, çok çarpıcı bilgiler paylaştı.
Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre; Afganistan'da ABD'nin başını çektiği NATO güçleri ve Kabil hükümetine karşı savaşan Taliban, İran'da temsilcilik açmak istiyor.
Filipinler'de 40 yıldır devam eden hükümet ile Müslüman halk arasındaki problemlerde nihayet çözüm sağlandı. İlk silah bırakma töreni salı günü yapılacak
Televizyon programına konuk olan Aytaç Baran'ın eşi Gülşen Baran, eşinin Selahattin Demirtaş'a bağlı kişiler tarafından katledildiğini söyledi. Aytaç Baran, üç gün önce evinin önü
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, silah bırakma konusunda Öcalan'ı işaret ederken KCK, silah bırakma çağrısını mevcut koşullarda Öcalan'ın yapamayacağını açıkladı.
İmralı heyeti adına açıklama yapan HDP'li Sırrı Süreyya Önder, "Sayın Öcalan 'İzleme heyeti buraya geldiği gün ben silahsızlanma kongresi için tarih vereceğim' dedi. Hükümet bunu du
Ağrı'da farklı adreslere yönelik yapılan operasyonlarda silah, tarihi eser ve uyuşturucu bulundu.
“One minute” olayının yaşandığı Davos panelini yöneten Washington Post Gazetesinin tanınmış köşe yazarı David İgnatius, 7 Haziran genel seçimlerini sevinçle karşıladı.
Alman Dışişleri Bakanı Steinmeier, Berlin'de Libyalı temsilcilerin katıldığı konferanstan sonra yaptığı açıklamada, Libya'da tarafları uzlaşmaya çağırdı.
HDP lideri Demirtaş, İmralı heyetinin Öcalan'la görüşmek için başvuracağını açıkladı. "Silahlar konusunda çağrı yapacak olan Öcalan’dır ve o da İmralı’da bekliyor" dedi. Demirt