Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yaşanan çatışmalar yerini derin bir sessizliğe bıraktı. İlçedeki çatışmada şuana kadar 27 terörist öldürüldü.
Rus kanallar "yanlışlıkla" Kremlin'in gizli nükleer silah planını yayınladı
Silvan'da sokağa çıkma yasağıyla beraber devam eden operasyonlar sonucu ilçeden göç edenler oluyor...
IŞİD, kaçırdığı Türk askeri Serter Taş'ın serbest bırakılması için kendisiyle görüşen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) heyetine, askerin takasına karşılık Türkiye'de tutuklu
Figen Yüksekdağ, terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonlar nedeniyle sokağa çıkma yasağının bulunduğu Diyarbakır'ın Silvan ilçesine gitti.
ABD Avrupa birliği ülkelerine 880 milyon dolarlık silah satacak
ABD'nin dış yardım raporuna göre, 5,9 milyar dolarlık askeri yardımın 3,1 milyar doları İsrail'e, 1,3 milyar doları ise Mısır'a verildi.
CHP'li Mehmet Bekaroğlu Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonların hukuksuz olduğunu söyledi.
Avrupa Birliği'nden bir yetkilinin Türkiye'ye, "mülteciler konusunda ilerlemeye karşılık, ilerleme raporunu yumuşatma" teklifinde bulunduğu ortaya çıktı
Siirt'te vatandaşın ihbarı ile düzenlenen baskında PKK'ya ait çok sayıda mühimmatın bulunduğu bir cephanelik ele geçirildi.
Bağcılar, Ümraniye, Esenler, Silivri, Bahçelievler ilçelerinde IŞİD'e yönelik operasyonda 11 kişi gözaltına alındı
Eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı hakkında silahlı terör örgütü kurmak suçundan yakalama kararı çıkarıldı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 mahallede 9 gündür süren operasyonda biri YDG-H'nin Silvan sorumlusu olmak üzere 5 PKK'lı öldürüldü. Operasyonlarda 1 asker ve 1 polis şehit oldu.
Yahudi yerleşimcilerden oluşan 43 kişilik grub, İsrail polisinin koruması altında Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.