Birleşmiş Milletler'in, rejim temsilcileri, muhalifler, bölgesel ve uluslararası aktörlerle ayrı ayrı gerçekleştireceği Suriye görüşmeleri bugün başlıyor
Selahattin Demirtaş, Taksim'i Kabe'ye benzettiği sözlerini kurtarmaya çalışırken yeni skandal sözlere imza attı: "Kudüs Yahudilerindir."
Diyanet İşleri Başkanı Görmez Selahattin Demirtaş'ın 'Diyanet'i kaldıracağız' sözlerine tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu’nun, “İmam Hatipleri biz kurduk”söylemini yalanlayan Nabi Avcı: “Dini eğitimin yasaklandığı yıllarda cenaze defnedecek hoca bulunamaması üzerine mecburen açılan ölü
KKTC'de Mustafa Akıncı'nın cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından geçen bir haftayı bu polemiklerle geçirdik...
Van'daki ilan panolarında yer alan ve üzerinde kan akan musluk görselinin yer aldığı ilanlar mahkeme kararıyla kaldırılırken, yerlerine bu sefer su akan musluk afişleri asıldı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Taksim’i Kabe ile kıyaslamasının ardından bir skandal da Van’da yaşandı.
Yeni çıkan yasaya göre Rus medyasındaki ortaklık payının değişmesi üzerine yabancı yatırımcılar hisselerini satarak piyasadan çekiliyor
AK Parti milletvekili ve yazar Mehmet Metiner köşesinde kaleme aldığı yazıda HDP'yi ve Selahattin Demirtaş'ın Kabe ile Taksim'i karşılaştıran sözlerini eleştirdi.
Van'da, kan akan musluk görseli yer alan afişlerle halka HDP’ye oy vermeleri için baskı yapıldığı iddia ediliyor...
Orta Afrika Cumhuriyeti'nde Fransız askerlerin cinsel tacizine uğradığı iddia edilen çocukların aileleri, zanlıların bir an önce hak ettikleri cezaya çarptırılmasını talep etti.
CNN Türk'te konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyanet İşleri Başkanlığı'na dönük sert eleştirilerde bulundu.
İstanbul Selimpaşa'da TEM otoyolu üzerinde iki tır, bir tanker ve bir otomobilin karıştığı kazada 2 kişi öldü. Kaza nediyle yol bir süre trafiğe kapandı.
Selahattin Demirtaş, 1 Mayıs'ta işçilerin Taksim'e gitmesini Müslümanların Kabe'ye gitmesine benzetti
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin Ağustos ayında dolacak görev süresinin uzatılması tartışılıyor. Bölgedeki siyasi partiler farklı görüşler ortaya koyuyor.