Beyaz Saray Sözcüsü Sanders, "DEAŞ'ı ortadan kaldırmak ve İran'ı püskürtmek için birleşik bir Irak olmasını ümit ediyoruz." dedi.
Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Johnson, ülkesinin Irak Kürt Bögesel Yönetimi'nin (IKBY) tüm tepkilere rağmen bugün düzenlediği referandumu desteklemediğini ve Irak’ın toprak büt�
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sıkıştırılmış ahşap palet yakıtı üretilen bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, "anayasaya aykırı" referandumun düzenlenmesi halinde bölgede karışıklık çıkabileceği uyarısı yaptı.
Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri, 7 bin 37 personelin katılımı ile ülke genelindeki okul çevrelerinde "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" gerçekleştirdi.
IKBY'de yapılması planlanan bağımsızlık referandumu 1926 Ankara Anlaşması ve Lozan Anlaşması'nı gündeme getirdi. Peki sıklıkla tekrarlanan 'ikili anlaşmalardan doğan' hak nedir? Bu anl
Meksika'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
Üsküdar'daki evlerinde öldürülen Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-k�
Harp okullarında yatay geçişle ilgili konularda alınacak kararlarda, bu okullar bünyesinde teşkil edilen "eğitim ve öğretim yüksek kurulları" yetkili olacak.
Birleşik Krallık Başbakanı May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden ayrılması sonrasında güçlü bir dost ve partner olarak ilişkilerini sürdürmek istediğini söyledi.
Hicret olayı ile birlikte İslâm tarihinde yeni bir dönem başlamıştır. Hicret sadece bir mekân değişikliği boyutunda kalmamış, İslâm’ın daveti, teşrî faaliyeti ve siyaseti açısın
Çekiç Güç kendisine müsaade edilen şartlar çerçevesinde hareket etmedi. Irak'ta Türkiye aleyhine propaganda yapan örgütlere, "Irak’a yardım malzemesi" adı altında silah götürdüğü
Meksika'da salı günü meydana gelen 7,1 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 245'e yükseldiği bildirildi.
Birleşik Krallık hükümeti, İngiltere Parlamentosu'nun Mart ayında Türkiye'ye yönelik hazırladığı 79 sayfalık rapora yanıt verdi.
İstanbul Başakşehir’de kaldığı evde, MİT müsteşarını ifadeye çağıran eski savcı Sadrettin Sarıyaka ile birlikte yakalanan eski hâkim Dursun Ali Gündoğdu, Yargıtay’daki ifadesinde