CHP'li Beşiktaş Belediyesi, Mevlana'yı anmak için düzenlenen Şeb-i Arus etkinliğiyle, Hristiyan bayramı olan Noel etkinliğini bir arada düzenleme kararı aldı. Karar büyük tepki çekti.
IKBY Peşmerge Bakanlığı'nın, "verilen talimatları yerine getirmedikleri" gerekçesiyle Musul'un Sincar ilçesindeki yaklaşık 15 bin Ezidi Peşmergenin maaşlarını ve her türlü askeri deste
FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Kudüs için meydanlara çıkan halkı ABD'ye şikayet etti.
Hükümet Sistemi'nde değişiklik sırasında CHP, HDP, İP ittifakına karşı Cumhur İttifakı önerisinde bulunduğunu söyledi.
Danıştay, CHP İstanbul Milletvekili Tanrıkulu'nun Başkan Zerrin Güngör'ü şikayet eden başvurusunu reddetti.
Cep telefonu görüşmelerinden yüzde 25, sabit telefon görüşmelerinden yüzde 15 ve data ile internet hizmetlerinden alınan yüzde 5 Özel İletişim Vergisi'nin yüzde 7,5 olarak birleştirilme
Son dakika! ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ve takip eden intifada çağrılarının ardından Cuma namazı öncesi ve sonrasında gösteriler başladı. Filistin'de toplanan
Yaklaşık 1 milyon Arakanlı Müslüman'ın yaşadığı Bangladeş'teki kamplarda en ciddi sorunların başında temiz suya erişim geliyor
Ankara'da ABD Büyükelçiliği önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınmasını protesto etti.
ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararı gözleri bir kez daha İsrail ve ABD ile sıkı ilişkileri bulunan veliaht prenslere çevirdi.
ABD'nin Suriye'deki asker bilmecesi çözüldü. Pentagon Sözcüsü Albay Manning 'Savunma Bakanlığının Irak’ta yaklaşık 5 bin 200 askeri ve Suriye’de ise yaklaşık 2 bin askeri bulunuyor. B
Köklü tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin sıkça ziyaret ettiği kentlerin başında gelen Şanlıurfa, yer altı zenginlikleriyle de ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), dünya genelinde bir yaşından küçük yaklaşık 17 milyon bebeğin zehirli havaya maruz kaldığı uyarısında bulundu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları doktoru Doç. Dr. Mustafa Taşkesen, anne ve babaların en çok aklına takılan soruları yanıtladı.
IKBY Başkanı Neçirvan Barzani, referandumla ilgili, "Referandum bir demokrasi süreci ve irade beyanıydı. Ne eksik ne fazla. Referandumdan sonraki tavrımız, Bağdat’la olan sorunlarımızı an