CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu BBC'ye verdiği röportajda Cemal Kaşıkçı ve İş Bankası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
ABD’nin Washington Post gazetesi, ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) yetkililerinin, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin ses kayıtlarını dinlediğini iddia etti.
Kriz yönetimini Türkiye’den çalmaya çalışan -ki Türkiye dört koldan incelemesini devam ettiriyor- Trump o pervasız tavrıyla Kaşıkçı hakkında Suudileri suçlayan ve tehdit eden açıkl
Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de giriş yaptığı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğundan çıkmamasının ardından geçen 18 gün sonrasında Suudi makamları, orada çıkan bi
Son bir yılda yaşananlardaki etkinliği ile adından sıkça söz ettiren Kral Selman'ın veliahtı Prens Selman'ın icraatları...
Avrupa Birliği'nden yapılan açıklamada "Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle iligili detaylar ve 1963 Viyana Konsolosuluk Sözleşmesi'nin şok edici şekilde ihlali çok endişe vericidir" denildi.
Suudi Adalet Bakanı: 'Kaşıkçı olayı Suudi Arabistan'ın egemenliğindeki topraklarda meydana geldi. Gerekli prosedür tamamlanınca olay mahkemeye sevk edilecek.' açıklamasında bulundu.
Aralarında Mısır, BAE ve Yemen gibi ülkelerin de olduğu Arap ülkeleri kayıp gazeteci Kaşıkçı olayında Suudi Arabistan'a destek verdi.
Almanya Başbakanı Merkel: ''Hala hiç bir şey aydınlatılmadı. Elbette konunun tam olarak aydınlatılmasını talep ediyoruz.”
İzmir'e yaklaşık 20 gün önce 5 bin 391 angus getiren ve prosedürler tamamlanmadığı gerekçesiyle indiremeden Alsancak Limanı'ndan ayrılan 'Julia AK' isimli gemi İskenderun Körfezi açıkl
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından, gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayı üzerine görevden alınan Kraliyet Danışmanı Saud el Kahtani, Twitter hesabında, bu işin
Üst düzey bir Türk yetkiliden bilgi alan uluslararası haber ajansı, polis ekiplerinin Kaşıkçı'nın cesedinin yerini bulmak üzere olduğunu dünyaya duyurdu.
Suudi Arabistan'dan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin açıklama geldi. "Bir şüphelinin Kaşıkçı için İstanbul'a gittiği tespit edildi" ifadelerine yer verildi.
Makedonya Parlamentosu, NATO ve Avrupa Birliği (AB) üyeliğini kolaylaştırması adına ülkenin isminin değiştirilmesini öngören anayasa değişikliğine onay verdi. Anlaşmaya göre ülkenin
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin "Türk yetililer, savcılık ve emniyet mensuplarının yaptığı