Abdullah Öcalan'ın 21 Mart'taki Nevruz kutlamaları için ileteceği mesajda seçimler öncesinde uyarıda bulunacağı belirtiliyor.
2003 yılında aldığı başörtüsü yasağını revize eden Alman Federal Mahkemesi, başörtüsünün genel olarak yasaklanamayacağına hükmetti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun açıkladığı, IŞİD'e katılmak için Suriye'ye giden 3 İngiliz kıza yardım eden "istihbaratçı"yı Türk güvenlik güçlerinin yakaladığı ort
Son zamanların en büyük zulümlerine maruz kalan Uygur Türkleri için BM'den ilk tepki geldi. BM, Çin'in Uygur Türklerine yönelik uyguladığı baskı politikasını eleştirdi. Çin, Doğu Tü
Kozmik Oda soruşturmasına verilen takipsizlik kararında çarpıcı ifadeler ortaya çıktı.
Avusturya'daki tartışmalı "İslam Yasası", Federal Konsey tarafından onaylandı.
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Öcalan'ın Nevruz'da görüntülü mesaj vereceğine dair tartışmalarla ilgili, "Görüntülü mesajın büyük bir katkısı olur" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Öcalan'ın Nevruz'da görüntülü mesaj vereceğine dair tartışmalarla ilgili,'Bunu yasalarımıza aykırı bir tarafı da yok. Bırak yasaları, bar�
CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, 'Türkiye'de başörtülü başörtüsüz kavgası başlayacak.' diyerek büyük bir provokasyona imza attı.
The New Yorker dergisi, mizah kategorisinde yayınladığı bir yazıda İran'ın Obama ve Cumhuriyetçiler arasında arabuluculuk yapmayı teklif ettiğini yazdı
Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuruları başladı. İlk başvuruyu Genel Başkan Devlet Bahçeli yaptı. Bahçeli seçimde ittifak düşün
NATO Genel Sekreter Yardımcısı Shea, "Türkiye, biricik bir konumda. Türkiye'nin diğer ülkelerle iyi ilişkiler içinde olması bizim için avantaj" dedi.
Ekonomistler MB Başkanı Başçı'nın, Cumhurbaşkanı'nın karşısına iyi hazırlanarak çıktığı görüşünde. Bazılarına göre tartışma önümüzdeki günlerde soğuyabilir, bazıların
2011'de ülke ışıl ışıldı... Dört yılda kapkara oldu... Suriye’de iç savaştan sonra uydudan görülebilen ışıklar yüzde 83 oranında azaldı.
Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri, Mısır'ın Hamas kararını temyize götürmesine ilişkin, "Hükümet ortada büyük bir hata olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini kabul etmiştir" dedi.