Son günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere ilişkin olarak, Aile ve sosyal politikalar bakanlığından açıklama geldi. İşte o açıklamanın tam metni:
“Sine-i Millet Platformu” bir bildiri yayımladı. “Bir savunma hattı oluşturmak için erdemli, bölüşümcü ve eşitlikçi bir hareket olarak yola çıkıyoruz” ifadelerine yer verilen bildir
Yunanistan Mülteciler Politikası Bakanı Yannis Muzalas, darbe girişiminin ardından Yunanistan’a kaçarak iltica talebinde bulunan 8 askerin darbeci olduklarına dair ciddi bulguların olduğunu
Hollanda'da ırkçı Wilders'in partisinin Utrecht belediye meclis üye adaylarından Henk van Deun, seçim vaadi olarak camilerin yakılıp yıkılmasını beyan etti.
AK Parti yine açık ara farkla diğer partileri geride bıraktı. İYİ Parti'nin oy oranı ise HDP'nin bile gerisinde... Bu durum Cumhurbaşkanlığı seçimi tercihleri için de geçerli.
Batı Trakya Türklerine Yunan mahkemeleri ile müftülükler arasında tercih yapmaları hakkı tanıyan yasa tasarısı Yunan parlamentosunda kabul edildi.
Irak Başbakanı İbadi: "Türkiye ile karşılıklı ticaret, sınır kontrolleri ve özellikle Kerkük ve Musul'dan petrol sevkiyatıyla diğer tüm alanlarda ilişkilerimizin sürmesini istiyoruz."
WFP ve UNICEF'ten çocuklar için Afganistan'a gönderilen gıda yardımları eşit olarak dağıtılmadığı gibi, gıda paketleri de birçok süpermarkette açık bir şekilde satılıyor.
İşveren ve işçilerin en merak ettiği konulardan biri de izin konusu. Yıllık izin, haftalık izin, ücretsiz izin, yol izni, süt izni gibi çeşitli seçenekler varken en dikkat çeken izin kon
FETÖ üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı yüzbaşı Burak Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.
Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki 481 yıllık tarihi Gazi Hüsrev Bey Medresesi, kentteki en önemli Osmanlı miraslarından biri olarak kabul ediliyor.
Filistinli uzmanlar, DEAŞ'ın Hamas'ı hedef alan video kaydının, "Hamas'ı, Mısır'ın Sina Yarımadasına çekmek ve Gazze'de direnişe kan kaybettirmek için İsrail ve ABD istihbaratının kur
İİT Kültür Bakanları Buhara, Kahire ve Bamako şehirlerini 2020 yılı için 'İslam Kültürünün Başkentleri' olarak ilan etti
İsviçre gazetesi Basler Zeitung'un haberine göre Suudi Arabistan ve İsrail arasındaki gayri resmi ilişkiler İran'ın bölgedeki faaliyetlerini arttırmasıyla daha da ilerledi. Suudi Arabistan,
PKK'nın devlet olarak tanınacağı haberlerinin ardından, ABD'nin Rakka'yı başkent kabul edeceği belirtiliyor...