Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangını söndüren 3 TOMA, bir grup tarafından taşlandı.
Mısır'da "kamu kuruluşlarına zarar verme" suçlamasıyla sivil mahkemede yargılanan 70 darbe karşıtının, askeri mahkemeye sevk edildiği belirtildi.
Almanya Göç, Mülteci ve Uyumdan sorumlu Devlet Bakanı Özoğuz, İslam karşıtı PEGIDA eylemcilerinin yaptıklarının ırkçılıktan farksız olduğunu söyledi.
ÖSYM, 2010'dan sonra kurum kadrolarına 'cemaatçi' isimlerin atandığı iddialarını yalanladı.
Erzurum’da dolandırıldıklarını iddia eden konutzedeler eylem yaptı. Bir konutzede kendini ateşin içerisine atarken yürekler ağızlara geldi. Olay sırasında saç ve yüz kısmı yanan iki
Hamas, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmemesinden Abbas'ı sorumlu tuttu, kararı Abbas'ın 'yeni başarısızlığı' olarak niteledi.
Medya ve polise yönelik 'Cemaat' soruşturmasında serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkındaki tutuklama talebi reddedildi.
Türkiye'nin en büyük ev tekstil ürünleri markalarından ve alış veriş mağazası zinciri Özdilek 2015 takviminde çarşaf giyenlere hakaret etti. Takviminde bir öğrencinin çizdiği çarşa
Başbakan Ahmet Davutoğlu TÜSİAD'ın Genel Kurulu'na katılmama kararı aldı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Tahran’da. Ziyaretin gündem maddesi 1 Ocak’ta iki ülke arasında yürürlüğe girecek Türkiye-İran Tercihli Ticaret Anlaşması.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin Konya'daki kongresine davetli olan Hamas liderlerinden Halid Meşal'in burada konuşma yapması ve Davutoğlu ile görüşmesi ABD'yi çıldırtmış durumda. ABD D
Cezaevinde ölen MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun ölümü ve avukatına yazdığı mektup da ‘kumpas soruşturması kapsamına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, iki dosyayı Si
ABD Başkanı Obama, Rusya Devlet Başkanı Putin için "çok akıllı değil" dedi. Obama, Putin'in bu yıl, Kırım'ı alarak stratejik bir hata yaptığını belirterek, "Üç-dört ay önce Washin
Azerbaycan Merkez Bankası, Ziraat Bankası'na bankacılık lisansı verdi. Ziraat Bankası'nın Azerbaycan'da banka açmak için yaptığı lisans başvurusuna, Azerbaycan merkez Bankası izin verdi.
Suriye İnsan Hakları Örgütü 2014 yılı raporuna göre, 6 milyona yaklaşan sığınmacıların yanı sıra ülke içerisinde yer değiştirmek zorunda kalanların sayısı da 7 milyonu geçti.