Tokat'ta, FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında örgütün "Türkiye polis imamı" olduğu belirtilen "Cemal" kod adlı T.S'nin yurt dışına kaçtığının belirlendiği, bu kişi h
Adana'da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamlarının 54 şirketine kayyum atandı. Şirketler arasında Süvari Giyim de bulunuyor.
Suriye’deki hava saldırısında enkaz altından çıkarılan Dünya'nın konuştuğu 5 yaşındaki Ümran, dün gece Rus saldırısında ağır yaralandı.
Avustralya yönetimindeki Nauru gözaltı merkezinde kaderlerine terk edilen sığınmacı çocuklar, kurtarılmayı bekliyor
Suudi Arabistan Dışişleri, bugün başlayan Musul operasyonuyla ilgili olarak "Şii militanların Musul'a girerek gerçekleştirilebilecek toplu katliamlara dahil olmasından endişe ediyoruz" dedi
Terör örgütü DAEŞ lideri Bağdadi'nin Musul'dan kaçtığı ileri sürüldü.
Çocukları etkileyen en yaygın psikolojik problem olan davranışsal bozuklukların çaresi bebeklikten itibaren babayla kurulan pozitif ilişki.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklamalarda bulundu. Gündemde ağırlıklı olarak Musul operasyonu vardı.
Dışişleri Müsteşarı Ümit Yalçın başkanlığında bir heyet, Başika ve Musul konuları başta olmak üzere Irak ile yaşanan son gelişmeleri görüşmek üzere Bağdat'a gitti.
Türkiye'de işsizlik oranı, temmuzda geçen yılın aynı dönemine göre 0.9 puan artarak yüzde 10.7 seviyesinde gerçekleşti. Tarım dışı işsizlik yüzde 13.1, Geç işsizliği yüzde 19.8 o
Fırat Kalkanı Harekatında Özgür Suriye Ordusu, PYD/PKK'nın tasarladığı koridorun içine girmeye başladı.
Hükümet Türk tipi başkanlık sistemine uygun olarak yeni seçim sisteminin hazırlıklarına başladı. Değişiklikle birlikte parlamento seçimlerinde dar bölge uygulamasının başlatılması
Moskova-Washington hattındaki Suriye gerilimi arttı. Kremlin yönetimi ise savaş hazırlıklarına 'Seferberlik kanunundaki değişikliği ekleyerek ABD'ye savaş sinyalı verdi'.
Brezilya'da bir hapishanede karşıt gruplar arasında çıkan çatışmada 25 mahkum öldürüldü.