3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi.
Türkiye'nin havası en kirli şehri Afyonkarahisar. Marmara Bölgesi'nde Keşan, İstanbul'da ise Esenyurt'un havası oldukça kirli. Tüm bu veriler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hava izle
Amerikalılar 2016 Başkanlık Seçimleri'nde Demokrat Parti aday adayı olan Bernie Sanders'in 'sosyalistliğini' tartışıyor. Soğuk Savaş'ı görmemiş gençlerin çoğunun Beyaz Saray'da sosyal
İstanbul Sanat Fuarı'nda ressam Gökhan Aslan tarafından açılan sergide çarşafa hakaret edildi. Çarşaflı kadınların zincire bağlanıp ağıt yaktığı 'sanat çalışması' tepki çekti.
1 Kasım Genel Seçimlerinde Müslüman Kürtler'in sırt çevirdiği HDP 1 milyon oy kaybı yaşamıştı. HDP'den kılpayı oy oranıyla TBMM'ye giren Sırrı Süreyya Önder'in Kürt ve Türk vatan
Hollanda'nın Utrecht kentinde, ırkçı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi taraftarlarının düzenlenen gösteride 20 kişi gözaltına alındı.
POMEM'de eğitilmek üzere 4 bin 900'ü erkek, bin 100'ü kadın toplam 6 bin polis memuru adayı alınacak
Siirt'te bir okulun yakınında 5 kalaşnikof, 5 el bombası, 5 kilogram C4 patlayıcı, tüpler, çuvallar ve yağ tenekelerinin içinde 152 kilogram amonyum nitrat bulundu
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, merkez Sur İlçesi'nde 3 gündür süren operasyonlarda 1 kişinin öldüğünü, 2 güvenlik görevlisinin yaralandığını ve gözaltına alınan 6 kişiden bir
İsrail’de yapılan bir ankete göre, İsraillilerin yüzde 53’ü saldırıda bulunduğu iddia edilen Filistinlilerin, yakalansalar bile öldürülmelerini destekliyor.
Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, ordudaki Müslüman askerler içinimam görevlendirilip görevlendirilmeyeceği ile ilgili konuştu.
Rus Hava Kuvvetleri'nin Suriye'deki saldırıları, ülke içinde yeni sığınmacı akınına neden olurken, bombalardan kaçan binlerce Suriyeli için yeni kamplar oluşturuluyor.
Suriye iç savaşı nedeniyle Türkiye'ye gelen Suriyeli Kürtler, YPG'nin çağrısı üzerine kendi ülkelerine geri dönmeye başladığı bildirildi.
Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde arazide buldukları cismin patlaması sonucu ağır yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.
CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Umut Oran, seçildiği takdirde 2019'daki seçimde adayının Kılıçdaroğlu olacağını söyledi.