Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Önümüzdeki ay içinde vahşet ve şiddet içerikli haberler konusunda RTÜK ile toplantı planlıyoruz" dedi.
AK Parti yine açık ara farkla diğer partileri geride bıraktı. İYİ Parti'nin oy oranı ise HDP'nin bile gerisinde... Bu durum Cumhurbaşkanlığı seçimi tercihleri için de geçerli.
Silivri’nin Seymen Mahallesinde yapılması planlanan çöp istasyonu için düzenlenen ÇED toplantısında sunum yapan Çevre Bakanlığı yetkilisinin soru sormaya çalışan köylüleri azarlamas
Yeni Akit gazetesi yazarı, Namaz Gönüllüleri Platformu Sözcüsü Abdullah Yıldız ile İslam kardeşliği üzerine konuştuk.
Şırnak eski Milletvekili Hasip Kaplan, HDP Genel Başkanlığı konusunda ırkçı bir tweet attı. Kaplan'ın provokasyon kokan tweeti tepki çekti.
Suriyeli bazı aileler, Fırat Kalkanı Harekatı sayesinde terör örgütü IŞİD'ten temizlenen bölgelere dönüyor.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde terör örgütü IŞİD’e düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Suriye uyruklu bir kişi tutuklandı.
Rusya Federasyonu Deniz Kuvvetlerine ait KIL-158 isimli lojistik destek gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında rahatsızlanan bir personeli için Türk Silahlı Kuvvetlerinden tıbbi ta
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç Ankara'da ortak basın toplantısı düzenledi.
TÜRKSOY tarafından 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen ve Anadolu'nun en eski yerleşim merkezleri arasında bulunan Kastamonu, pek çok tarihi, kültürel ve doğal güzelliği bar�
Katar merkezli Al Jazeera televizyonunun Yemen'in güneybatısında yer alan Taiz kentindeki ofisi kapatıldı.
Suudi bir din adamının kamuoyuna Katar kuşatmasını destekleyici konuşma yapmayı reddettiği için dört aydır hapis tutulduğu ileri sürüldü.
İşveren ve işçilerin en merak ettiği konulardan biri de izin konusu. Yıllık izin, haftalık izin, ücretsiz izin, yol izni, süt izni gibi çeşitli seçenekler varken en dikkat çeken izin kon
Kastamonu'daki yangında ulaşılamayan 5 kişilik Çataloğlu ailesinin hayvan hırsızlarınca öldürülerek yakıldığı belirlendi. Ailenin ceset parçaları, yanan evin enkazında elekle yapıl
Yeni Şafak ve TV Net Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, kapatma davası, MİT krizi, gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası, hendek kalkışması ve 15 Temmuz darbe girişimi ile başaramayan