Irak'taki Kürt Yönetimi'nin istihbarat şefi Masrur Barzani, 'Şii milislerin Tikrit operasyonunda yer alması, IŞİD'den daha büyük bir sorun oluşturacaktır" dedi.
Ukrayna'da doğudaki ayrılıkçılara karşı operasyonların başlatılmasından bu yana yaklaşık 14 bin 600 ayrılıkçının öldürüldüğü açıklandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) toplam 69 yeni personel almak için sınav açtı. TBMM'ye alınacak 3 arşivci için “Osmanlıca” bilme şartı kondu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki hafta milletvekili adaylarını belirlemek için ağırlığını parti çalışmalarına vermesi beklenirken sürpriz isimlere de önümüzdeki hafta yap
Suriye Ruanda ve Bosna'dan bu yana son 20 yılın en büyük felaketini yaşıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobil konusunu ele alarak eleştirilerde bulundu.
Ekonomik sorunlarla mücadele eden İsrail'de erken seçim için oy verme işlemi başladı. Halkın çoğunluğu bu kez Filistin sorunu kaygısıyla değil, partilerin ekonomik programlarına bakarak
İsrail Başbakanı Netanyahu, yeniden seçilmesi halinde iktidarı döneminde Filistin devletine izin vermeyeceğini söyledi.
Ankara'da trafikte Kuveyt Büyükelçiliği personeliyle yaşadığı tartışma sonucu darp edilen Pilot Yarbay Karakuş'a 6 yıl hapis istendi.
İstanbul Beylikdüzü'nde, 6 aylık kızını, 'çok fazla ağlıyor' diye duvara vurarak öldürdüğü öne sürülen baba, tutuklanarak cezaevine konuldu.
IŞİD ile savaşan Irak ordusunun Tikrit'e ilerleyişi yavaşlarken, peşmerge güçleri uluslararası koalisyonun hava desteğiyle Kerkük yakınlarındaki 3 köyü IŞİD'den geri aldı.
Federal Yabancılar Kayıt Merkezi Almanya'da yaşayan yabancıların sayısının 8 milyona ulaştığı duyurdu.
Peşmerge Komutanı Aziz Veysi, IŞİD’in peşmergeye karşı Aralık ayında Sincar ve Ocak ayında iki kez Musul’da klor gazı kullandığını öne sürdü.
Mahkeme, aralarında Müslüman Kardeşler'in lideri Muhammed Bedi ve 13 yöneticisinin de olduğu 27 kişi hakkında idam kararı aldı.
ABD'li aktivist Rachel Corrie, bundan tam on yıl önce, Filistinlilerin evlerinin yıkılmasını engellemeye çalışırken İsrail buldozeri tarafından ezilerek öldürülmüştü