İzmirliler, uzun bir aradan sonra kente yağan karın keyfini çıkardı.
Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) İstişare Komitesi Başkanı William White, 'Şu anki durum 2007'den daha kötü. Ekonomik durgunlukla savaşacak cephanemiz kalmadı' dedi.
Avusturya, 2016 yılı sonuna kadar 37 bin 500 iltica başvurusu kabul edeceklerini açıkladı.
İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, aşırılık yanlılarını savunarak, 'Ulusal kimliği koruma durumu söz konusu olsa meydanlarda yer alıyorlar' dedi.
Rusya'nın, Esed rejimi ve terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD kontrolündeki Kamışlı ilçesine 100 asker gönderdiği öne sürüldü.
İsrail, Filistinlilerin Batı Şeria’nın Hebron bölgesindeki inşaatlarda çalışmasını yasakladı.
Rus rublesi, 1998 ekonomik krizinden bu yana en düşük seviyesine gerileyerek Dolar karşısında 80,8’den işlem gördü. Kırgızistan ise mali taahhütlerini yerine getirmediği gerekçesiyle Ru
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'kamu güvenliği tesis edildikten sonra yeni şartlarla yeni bir çözüm sürecine ihtiyaç olduğunu söyledi. Arınç, "Şimdi şüphesiz yeni süreç
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki süreçte ne bölücü terör örgütü ne de onun güdümündeki parti ve diğer yapılar asla muhatap alınmayacaktır, o iş bitmiştir" dedi.
Sovyetler Birliği'nin son lideri Mihail Gorbaçov, Rus hükümetinin ekonomi programını eleştirdi.
ABD'de seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveller'ın editörü K. Lagrave, "İstanbul'dan saklanmayın" adlı bir yazı yayınladı.
Fransa İçişleri Bakanı Cazeneuve, İslam karşıtı saldırıların 2015 yılında bir önceki yıla göre 3 misline çıktığını açıkladı
Vodafone Arena Stadı inşaat çalışmaları sırasında bir işçi yüksek bir noktadan düşerek hayatını kaybetti. Beşiktaş Kulübü, başsağlığı mesajı yayınladı.
Gürcistan Enerji Bakanı Kakha Kaladze, ülkesinin doğalgaz ihtiyacının arttığı bu dönemde İran'la görüşülmesi gerektiğini vurguladı.
Hollanda hükümeti, Suriyelilere 4 milyon avro yardım yapacak.