Tahran milletvekili Ali Mutahhari, nükleer anlaşmayla ilgili hükümete karşı yapılan muhalefetin siyasi değil ekonomik nedenlerden kaynaklandığını belirtti.
Unutulmaya yüz tutan, ancak Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla yeniden gerçek değer ve önemini kazanmaya başlayan Tarihi Eyüp Oyuncakları festivalle tüm Türkiye'ye tanıtıldı.
Çorum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş, son günlerde tekrar gündeme gelen Çorum havaalanı hakkında açıklama yaptı.
Hindistan, 36 Rafale Fransız savaş uçağı için bir süredir devam eden müzakerelerde sona gelindiğini duyurdu.
'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz'ün dolandırıcılık suçundan 2 bin 443 yıl hapis istemiyle tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşması sona erdi.
BMMYK, Akdeniz'de geçen hafta göçmenleri taşıyan bir geminin batması sonucu 500 göçmenin boğulduğundan endişe edildiğini açıkladı.
İngiltere Başbakanı David Cameron, "Schengen bölgesinde değiliz. Ayrıca Türklere vize teklifinde bulunma kararını Schengen bölgesi aldı. Biz böyle bir karar almadık, almayacağız da." de
Ankara, terörle mücadelede yeni bir dönem başlatıyor.
Mimar Sinan’ın İstanbul’daki en önemli eserlerinden biri olan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın kızı Mihrimah Sultan için Mimar Sinan’ın Üsküdar’da yaptığı Mihrimah Sultan Külliyesi’ni
İsrail güçlerinin Doğu Kudüs'teki baskınlarında 31 kişi gözaltına alınırken çok sayıda araca el konuldu
Rusya'nın Kırım'ı ilhak etmesinin ardından ilk kez toplanan NATO-Rusya Konseyi'nden sonuç çıkmadı
Türkiye'ye girişine izin verilmeyen Alman Devlet Televizyonu ARD için çalışan Volker Schwenck'in PKK'ya destek veren mesajları ortaya çıktı.
Emniyet güçlerinin terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlediği operasyonda, Abdullah Öcalan'ın kuzeni gözaltına alındı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar tamamlandı.
Obama’nın Riyad ziyareti başlarken, Amerikalı diplomatların Ortadoğu trafiği de hız kazandı. Kerry Kahire'ye, Obama’nın enerji temsilcisi ise önce Kudüs, ardından Kerry ile birlikte Mıs