Tahir Elçi cinayetinde ihmaller silsilesini müffettiş raporu ortaya çıkardı. Müfettiş raporuna göre PKK'lıların olduğu taksiyi takip eden polis ekibi sadece 'Araç incelense iyi olur' anon
Almanya'daki taciz olayını gerekçe gösteren Slovakya'nın Müslüman sığınmacı istemediği ileri sürüldü...
Almanya'daki taciz olayını gerekçe gösteren Slovakya'nın Müslüman sığınmacı istemediği ileri sürüldü...
Yasin Börü ve arkadaşlarının öldürüldüğü olayda yaralanan Yusuf Er, "Bayılmıştım, ciğerime giren bir bıçak darbesiyle ayıldım" dedi.
Diyarbakır'da HDP'nin çağrısıyla gerçekleştirilen 6-8 Ekim'deki saldırılarda teröristlerce katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının davasında üçüncü duruşma bugün gerçekleştiril
6-8 Ekim olaylarında katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılanmasında yaşanan usulsüzlükler dava avukatları tarafından raporlaştırıldı.
6-8 Ekim Kobani olaylarında öldürülen Yasin Börü ve 3 arkadaşının avukatları, açılan davayla ilgili rapor hazırladı. Raporla birlikte basına servis edilen ses kayıtları tüyler ürper
Hidrojen bombası denemesinde bulunarak dünyaya bir anda korku salan Kuzey Kore olayla ilgili resmi bir açıklama yaptı.
Eski ABD başkanı Rosvelt adına dağıtılan Özgürlük ödülü PEGİDA ile mücadele ve uyguladığı sığınmacı politikasından dolayı Merkel verilecek.
Florida eyaletinin güneyindeki bir camiye elindeki pala ile zarar verip olay yerine domuz ürünleri bırakmakla suçlanan bir şahıs güvenlik yetkilileri tarafından tutuklandı.
Rusya ile Türkiye arasında patlak veren uçak düşürme olayı sonrası hergün yeni bir kriz patlak veriyor.
İstanbul Eyüp'te hareket halindeki polis aracına ateş açılırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Diyarbakır Baro Başkanı ve 2 polisin öldürüldüğü olay yerinde bulunan 108 boş kovanın 28 ayrı silahtan sıkıldığı tespit edildi. DHA'nın haberine göre, polislerden birini öldüren s
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hendekleri savunduğunu iddia ettiği HDPnin bu tavrından dolayı mutlaka bir bedel ödeyeceğini söyledi.
Kahire Temyiz Mahkemesi, "Rehberlik bürosu olayları" olarak bilinen davada müebbet hapis cezasına çarptırılan Bedii'nin de aralarında bulunduğu 13 sanığın itiraz başvurusunu kabul ederek;