Arjantin'de kaybolan ve yaklaşık bir haftadır aranan denizaltının kaybolduğu bölgeden patlama olduğu ifade edildi. Arjantin Deniz Kuvvetleri'nden bir sözcü 44 kişiyi taşıyan denizaltını
Ekonomi Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu, düzenlenen helal belgelerine güven sağlamak amacıyla kurulan Helal Akreditasyon Kurumunun çok yakında faaliyete g
Bosna'da toplama kampının tel örgüleri önünde çekilen fotoğrafı ile Time'a kapak olan Fikret Alic, Mladic'in yargılanmasını değerlendirdi.
Kazakistan'da kan verme istatistiklerini arttırmak için, kan bağışı yapacak olanlara çekilişle iPhone teklif edildi
MİT operasyonuyla Suriye'den Türkiye'ye getirilen üç kadın YPG militanının ifadeleri ortaya çıktı. İtirafçı olan Y.M, PKK'nın üst düzey yöneticisi 'Bahoz Erdal' kod adlı teröristin
Türkiye'de ilk yüz naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, kafa naklinin şu an için Türkiye'de söz konusunu olmadığını belirtti.
Türkiye’nin en uzun, dünyanın 3’üncü uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı
Birleşik Arap Emirlikleri'nde general olan Abdullah al Hashmi, ülkesi ve İsrail'in 'kardeş' ABD'nin ise 'abi' ülke olduğunu söyledi.
Suriye’deki iç savaşı bitirmek için kurulan Astana ittifakının mimarı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Soçi Zirvesi’nde 3 şartını masaya koyacak.
Trabzon'da sahte diplomayla 19 yıl öğretmenlik yaptığı ortaya çıkan Rukiye G.S., 'sahtecilik' ve 'dolandıcılık' iddiasıyla açılan davada beraat etti.
Askeri darbenin ardından darbecilerle görüşme halinde olan Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe isitfa etti.
Okan Müedirrsoğlu, Soçi’de Putin ve Ruhani ile ortak zirveye katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kapsamlı bir PYD dosyası ile masada yer alacağını söyledi.
İsrail ordusunun, işgal altındaki Golan Tepeleri ve Ürdün Vadisi'nde bugün tatbikata başlayacağı bildirildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uluslararası hukuka ve iç hukuka açıkça aykırı olan eylemleri gerçekçesiyle New York Güney Bölgesi eski savcısı Preet Bharara, savcı Jo
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de halka hitap etti. Erdoğan yaptığı konuşmada NATO'nun hedef skandalına ilişkin "Hem içerden hem dışarıdan saldırılara uğruyoruz. Türkiye gü