Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde, uçak sesinden sonra peş peşe 2 patlama duyulduğu ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, bölgede geniş çaplı arama başlattı.
Van'ın Merkez İpekyolu ilçesi Cevdetpaşa Mahallesinde geçen 28 Aralık günü, Hacı Şimşek, iddiaya göre aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan yakın akrabası Cercis Örkmen'e ait evin
Bağdat’taki temaslarını tamamlayan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın ikinci durağı Erbil oldu.
Fethullah Gülen, son yayınlanan konuşmasında, ABD'nin kendisini Türkiye'ye iade etmeyeceğini öne sürerek "Bir kısım münafıkların ‘Bunları kapı dışarı edin' demelerine rağmen, o ins
Sosyla medyada Milli Gazete'ye yönelik başlatılan linç operasyonuna Ak Parti milletvekili de dahil oldu.Sosyal medya hesabı üzerinden attığı tweetler ile Milli Gazete'yi eleştirdi.
Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Satranç oynamaktansa ateşi tutmak daha hayırlı. Oynayanlar lanetlenmiştir. Bu oyunları oynayacağınıza elinize tesbih alı
İstifa eden Danıştay Genel Sekreteri Şelbi, yolsuzluk soruşturmasından dolayı gönderildiği hapishanede intihar etti
Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, yılbaşı gecesi İstanbul'da bir gece kulübünde düzenlenen terör saldırısının niteliği açısından öncekilerden farklı olduğunu, Türkiye'nin hayat tarz
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’in, "Fetullah Hoca'nın selâmı var” deyip, müsteşar olmaması için kendisini tehdit ettiğini anlattığı bakanın kim olduğu hâlâ belirs
Breziyalı yetkililer Amazonas eyaletindeki bir cezaevi isyanında onlarca mahkum ve tutuklunun öldüğünü duyurdu.
ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trum'ın yeni hedefi bilgisayarlar oldu.
Terör saldırılarından sonra oluşturdukları sahte hesaplarla toplumda korku ve panik oluşturan paylaşımlar yapan 11 kişi İzmir’de tutuklandı.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Musul'u terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonunun, "yıllar değil birkaç hafta" süreceğini belirtti.
Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ayımkan Kulukeyeva, Reina saldırıSInın bir Kırgızistan vatandaşı tarafından gerçekleştirilmiş olma ihtimali incelediklerini açıkladı.
Kazakistan BM Güvenlik Konseyi'nin geçici üyesi oldu