Başbakan Binali Yıldırım’ın Hollandalı mevkidaşı Mark Rutte’nin kendisinden telefonda Rotterdam’daki kriz nedeniyle özür dilediğini açıklamasının ardından Amsterdam da bir açıklam
Hollanda'daki seçim sonuçlarını değerlendiren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Avrupa o eski günlere gidiyor" dedi.
Libya açıklarında yükünü boşlatmaya çalışan bir Türk yük gemisi battı. Tamamı Türk olan 13 kişilik mürettebattan 6'sı kurtarılırken, kaybolan 7 kişinin bulunması için arama çal
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptık” dedi.
Ankara ve İstanbul'da 19 Mart günü kutlanacak olan Nevruz'a izin çıkmadı.
Cumhurbaşkanlığı sistemini eleştiren Deniz Baykal "Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın, olmaz" dedi.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, ülkesinde mültecileri istemediğini belirterek, sınırları korumak zorunda olduklarını söyledi.
2008 yılında Galler'de bir köpeğin saldırısına uğrayan dört yaşındaki bir kız çocuğuna ait fotoğraf, sosyal medyada 'Müslümanların saldırısına uğrayan İsveçli kız' olarak payl
Fransa'nın güneyindeki bir okulda saldırı gerçekleştiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.
Hollanda'da seçimi kazanan Başbakan Mark Rutte'ye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Rutte, sen seçimi birinci parti olarak almış olabilirsin ama bilesin ki Türkiye gibi bir dostunu kaybetti
Çin'deki aşırı hava kirliliğinin, binlerce kilometre mesafeye rağmen Arktika'daki buzulların hızlı erimesiyle bağlantılı olduğu belirtildi.
ASELSAN yerli elektrik motoru üretti. Motorun kullanıldığı bir de otobüs üretildi ve bu otobüs 10 dakikada şarj olabiliyor.
Merkel, Hollanda'daki seçimleri Başbakan Mark Rutte'nin liderliğindeki merkez sağ partisi VVD'nin kazanmasını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.
Hollanda devlet televizyonu, Amsterdam Havaalanı ile İstanbul'da yapımı devam eden 3. Havaalanı'nı karşılaştırdı.
Hollanda'daki parlamento seçimlerinin galibi Özgürlük ve Demokrasi İçin Halk Partisi (VVD), Başbakan Mark Rutte'ye Türkiye'ye karşı daha uzlaşmacı bir ton kullanılmasını önerdi.