Kolombiya'da silah bırakan Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC), kuracağı siyasi partinin kongresiyle meşru siyasi hayata geçmek için ilk adımı attı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 57. Alay yolundan Conkbayırı'na yapılan 6 kilometrelik yürüyüşün ardından anıta, üzerinde 'Adalet' yazılı çelenk koydu. Türkiye'de huzur içerisinde y
Tutuklu yargılanan eski akademisyen Yirik'in, ortaya çıkarılan ByLock yazışmalarında, örgüt elebaşı Gülen'in 'Hiç şüpheniz olmasın gidecekler' dediğine dair mesaj bulundu.
Yemen ordusunun, Hacce kentine bağlı Midi ilçesinin büyük bölümünü Husilerden geri aldığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK parti MKYK toplantısında parti yönetimine, ilçe kongrelerinde gençlik kollarından genç isimlerin ilçe başkanı yapılması talimatını verdi.
Mısır makamlarının, Refah Sınır Kapısı'nı bugünden itibaren iki günlüğüne "çift yönlü" olarak açtığı bildirildi.
DEAŞ’tan kaçıp peşmergeye sığınan 12 yaşındaki İsmail B. 20 gün sonra arayıp yerini bildirdi. Cezaevinde olduğu öğrenilen çocuğun Türkiye’ye getirilmesi için Erbil Konsolosluğu,
Anayasa Mahkemesi (AYM), haklarında yakalama kararı olan ve şu an yurt dışında bulunan HDP’lilerin milletvekilliğinin düşürülmesi kararının iptali talebini gündemine aldı.
Moğolistan bayraklı "Leonardo" isimli 114 metre uzunluğundaki kuru yük gemisi, tamire gideceği sırada ikiye bölündü.
15 Temmuz'un kilit ismi Adil Öksüz için 'rahatça seyahat ediyordu' iddiasını gündeme getiren Sözcü Gazetesi'nin haberinin yalan olduğu anlaşıldı. Adil Öksüz olduğu iddia edilen ve isim
Bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda Van, Muş ve Erzincan'da 7 terörist etkisiz hale getirildi.
Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa, İsrail'in Aksa'ya yönelik tutumunda Filistin'in zafer elde ettiğini belirtti.
Osmanlı döneminden kalan Türk-İslam mimarisine ait çok sayıda cami yapılış amaçlarından uzak bir şekilde, çoğunlukla müze ve sergi salonu olarak hizmet veriyor.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen iki bombalı saldırıda 5 kişinin öldüğü bildirildi.