Rus profesör Pestov, Kremlin'in kendine çeki düzen vermemesi halinde ülkenin çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, ülkenin doğusundaki Kasham kasabasına düzenlenen hava saldırılarında dokuzu çocuk 63 kişinin öldürüldüğünü duyurdu.
Suriye’de geçiş hükümeti kurulması için yapılması beklenen Cenevre toplantılarında muhalifleri temsil edecek heyetin Başkan Yardımcısı George Sabra, belli bir takvime bağlanmış günd
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Lenin'in Rusya'nın altına atom bombası yerleştirdiğini savundu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, karne dağıtımı sırasında Diyarbakır'da bir okula gerçekleştirilen bombalı saldırıya çok sert tepki gösterdi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle TBMM'ye gönderilmek üzere Adalet Bakanlığı'na fezleke yolladı.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi’ndeki Nuriye Eser ilköğretim okulunun bahçesine bomba atıldı.
ODTÜ yerleşkesinde gerginliğe yol açan ve inşaat çalışmaları süren hazırlık okulu yakınındaki mescidin 20 gün içinde hizmete açılmasının planlandığı bildirildi. Mescitte 25 metr
Avrupa'daki sığınmacı krizi okul kantinlerine de yansıdı. Danimarka'daki Randers şehrinin belediye meclisi, okul ve kreşlerde domuz eti servis etme zorunluluğu koydu.
Ankara'da hava muhalefeti nedeniyle yarın okulların tatil edildiği bildirildi.
Avrupa Merkez Bankası (ECB), piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranlarında değişiklik yapmadı.
Danimarka'da bir belediye meclisinde alınan karara göre kreş ve okul kantinlerinde domuz yemeği servisi edilmesi zorunlu kılındı.
Van’ın İpekyolu ilçesindeki Lütfiye Binnaz Saçlı İlköğretim Okuluna molotoflu saldırı gerçekleştirildi.
Irak'taki terör örgütü PKK üyelerinden aldığı notları Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalındaki teröristlere ulaştırdığı iddiasıyla yargılanan 55 yaşındaki kadın, 6 yıl 3 ay hap
ODTÜ yerleşkesinde hazırlık okulu yakınındaki mescidin, 20 gün içinde hizmete girmesi planlanıyor.