Sabah yazarı Dilek Güngör, 1 Nisan itibarıyla ekonominin toz duman olacağı, dolar/TL kurunun 11'e yükseleceğine dair 'dedikoduların' dolaşıma sokulduğunu belirtti.
Reuters'ın aktardığına göre AK Parti'ye yakın bir kaynak, "İstanbul'daki gelişme biraz sürpriz oldu, çünkü Yıldırım oyları hızla yükseltir diyorduk ama İmamoğlu'nun daha çok deste
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın “Sigara haramdır” demesi üzerine “hakikaten haram mı, yoksa değil mi?” tartışması başladı ve günlerdir devam ediyor…
Canlı yayında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti kurulacak iddialarıyla ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan "Daha önce de yeni parti kuranlar oldu. Ama akıbeti belli. Dürüstlük
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün itibarıyla tanzim satış noktalarında bakliyat satışına başlandığını duyurdu.
Fanatik bir Yahudi yerleşimci, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'nın duvarına İbranice provokatif yazı yazdı.
ABD'de bir grup Demokrat senatör, Kongreye ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Coats'ın Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin rapor hazırlamasını öngören bir yasa tasarısı sundu.
İngiltere halkının yüzde 75'ı ülkenin bölündüğünü ve en az güvenin siyasi partilere en çok ise orduya güven duyduğu ortaya çıktı.
ABD'de bir aktörün Chicago'da Trump taraftarlarının saldırısına uğradığı iddiası yalan çıkarken Donald Trump Jr. dalga geçti: 'Chicago şehir merkezinde Trump kasketi takarsan, muhtemel
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'yi eleştirerek, 'Ben bildim bileli Atatürk'ü istismar ediyorlar, Atatürk'ü pazarlıyorlar ve böyle ayakta kalıyorlar.
İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in, Esed ile Hamaney'in bir araya geldiği toplantının fotoğraf için, 'Dünyada itibarı yoktur' ifadesini kullandığı iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde halka hitap etti.
Rus tarım ürünleri denetim ajansı Rosselhoznadzor'un Krasnodar ve Adigey temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'den getirilen 123.56 ton domates, içlerinde tarım zararlısına r
31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken sokaklar meydanlar henüz kıvama gelmiş, hararet dışarıdan gözlemlenebilir gibi değil henüz. İki partili sistem gibi işleyen Cumhur İttifakı-Mill
Şişli Belediyesinde çalışan ve maaşlarını alamayan işçilerin iş bırakması nedeniyle caddelerde ve sokaklarda çöp yığınları birikti.