Bugüne kadar pek çok mültecinin hukuksuz şekilde sınırdışı edilmesine engel olan Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Tayland tarafından Çin'e iade edilen Doğu Türkistanlı mültecil
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’na göre berber, kuaför, hamam, kaplıca, saunalar ile kuru temizlemeciler tehlikeli iş sınıfı kapsamına girdi.
Türk bilim insanları, doku ve organ hasarlarını onarabilmek için, nadir bulunan bir amfibi türü olan aksolotlar üzerinde çalışmaya başladı.
İran, İslami Düzenin Çıkarlarını Belirleme Konseyi Başkanı Rafsancani, terör ve sahte rejim İsrail'in varlığının geçici olduğunu ve eninde sonunda yok olacağını söyledi
İsrail Başbakanu Netanyahu, dünya barışı için en büyük tehdidin İran olduğunu savunarak, "İran'ın artan saldırganlığı IŞİD'den çok daha tehlikeli" dedi.
PKK örgütü, Şırnak'ın Uludere ilçesindeki civar köylerden halkın, Irak sınırının kaçakçılara açılması için eylem yapması talimatı verdi.
İsrail ordusu, Suriye-İsrail sınır bölgesi Kunaytıra’da Suriyeli sığınmacıların kaldığı kampı bastı. Kamp boşaltıldı, birçok çadır yıkıldı. Ancak can kaybı olmadı.
Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nden kaçarak Tayland'a sığınan yaklaşık 200 Doğu Türkistanlı'dan 90'ı tekrar Çin'e iade edildi. İade haberinden önce İstanbul Zincirlikuyu'daki Tayland Konso
Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde süregelen yoğun güvenlik önlemleri günlük yaşamın bir parçası haline gelmiş durumda. Dini kısıtlamaları içeren afişlere birçok yerde rastlamak
Seçimlere bağımsız adaylarla girme kararı alan ve dokuz şehirde aday gösteren Hüda - Par, seçime girdiği kentlerin bir kısmında oldukça ilginç sonuçlara imza attı.
Tarihte ilk kez Mezopotamya'da örüldüğü bilinen güvenlik duvarları 21'inci yüzyılda hala örülmeye devam ediyor. 21'inci yüzyılın en çok konuşulan duvarı İsrail'in utanç duvarı olur
Bulgaristan Müslümanları, Komunizm döneminin sona ermesiyle, ibadetlerini özgürce yapma imkanına kavuştu. Ancak, ülke nüfusunun yüzde onunu oluşturan Müslümanlar, eğitim başta olmak ü
Kaos için düğmeye basan üst akıl, 1980 darbesiyle silinen TİKB'yi hortlattı. Polis çok sayıda eve operasyon düzenledi.
Suriye’de yaşanan kan, acı ve gözyaşını “Haykırış” adıyla belgeselleştiren Tülay Gökçimen, görüp duyduklarını aynı adla kitaba döktü.
Sıcaklıklar İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde ortalama 30 derecenin üzerinde olacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde birçok kentte termometreler 40-41 dereceyi gösterecek