Kürdistan Bölgesi Başkanı Barzani’nin, siyasi parti ve azınlık temsilcilerine, “Eğer arkamda durursanız hemen bugün bağımsızlık ilanını yapayım” dediği öğrenildi.
Açeli balıkçılar, denizde sürüklenen çaresiz Arakanlı göçmenlerin kurtarılmasına Endonezyalı yetkililerin izin vermediğini iddia etti: 'Bize 'boğulsalar dahi onları kurtarmayın' bask�
Sağlık Bakanlığı'nın, "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi 2015-2018" kapsamında 1 milyon bisiklet dağıtımı yapılacağı bildirildi.
Suriye'nin Halep kentinde YPG ile temas hattında bulunan muhalif Komutan Abdülhak Hayyani, ayın başında YPG ile yaşadıkları gerginliği değerlendirdi.
Afganistan’da 27 yaşındaki kadının Kur'an-ı Kerim'i yaktığı iddiasıyla linç edilerek öldürülmesiyle ilgili davada 11 polise bir yıl hapis cezası verildi.
Mersin Valisi, HDP İl Başkanlığına yapılan bombalı saldırıyla ilgili ellerinde geniş bilgiler olduğunu ancak faillerin yakalanması için bu bilgileri açıklamayacaklarını söyledi.
Avrupa Birliği dışişleri ve savunma bakanları Akdeniz'de insan kaçakçılarına yönelik askeri operasyon başlatılmasını onayladı. Operasyon, istihbarat toplama, kaçakçı teknelerine çı
Diyarbakır'da, AK Parti ile HDP'nin 31 Mayıs'ta miting yapmak istemesi ile ortaya çıkan miting krizi, HDP'nin miting tarihini 5 Haziran'a alması ile çözüldü.
S. Arabistan öncülüğündeki koalisyonun, devrik Cumhurbaşkanı Salih'in oğlunun evine düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybedenler oldu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çıktığı canlı yayında koalisyonların istikrar getirmeyeceğini, koalisyon düşüncesinin Türkiye siyaseti üzerinde mühendislik yapanların bir yönlend
Türk Siyasal Hayatı'nın anlatıldığı Açıköğretim ders kitabında Paralel Yapı ile anılan Gülen ve camiasına övgüler dikkatlerden kaçmadı.
İran'ın Batı'yla anlaşarak nükleer planına devam etmesi Ortadoğu ve Arap Yarımadası'nda yeni iddiaları da beraberinde getirdi...
Irak'ta Anbar eyaletindeki Ramadi'nin IŞİD'in eline geçmesinin ardından, 25 bin kişi bölgeden kaçtı. Şii milisler kenti geri almak amacıyla bölgeye ilerliyor.
Sosyal Güvenlik Kurumu eski milletvekili Ali Ahmet Ertürk’e 500 bin TL borç çıkarırken, bunu duyan 3 bin civarı emekli vekil soluğu TBMM’nin kapısında aldı.
Mursi'nin kaybettiği bir şey yoktur. Olmayacaktır. Mursi, şimdiden kazanmış, geri zekalı Sisi ise şimdiden kaybetmiştir.