Güvenli bölgenin uygulamaya geçmesi halinde Türkmenler üzerindeki DAEŞ baskısı ve PYD tehdidi de önemli ölçüde bertaraf edilebilecek.
Demokratik Birlik Partisi (PYD) Eşbaşkanı Salih Müslim, Suriye Ordusu’nun Rojava’ya dönüşüne izin verilebileceğini, bu durumda YPG’nin orduya bağlanacağını belirtti.
'Alisiz Aleviliği' savunan HDP'nin ateist milletvekili Turgut Öker, Avrupa ve Türkiye'de bulunan bütün Alevi derneklerine sokağa çıkın çağrısında bulundu.
Esed, şimdi beşinci yılında yılında olan savaşta, rejime bağlı ordunun güçsüz kalarak bazı alanlardan vazgeçmek zorunda kaldığını kabul etti.
PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarının Türk jetleri tarafından vurulmasına HDP'li vekil Abdullah Zeydan'dan skandal bir açıklama geldi.
TBMM’de sürpriz bir girişim yaşandı ve 1 Ocak 1990 tarihinden önce doğanlar için gelirlerine göre bedelli askerlik kanun teklifi CHP tarafından hazırlandı.
Gazi Mahallesi 1411 Sokak'ta gözaltı yapmak için binaya giren Çevik Kuvvette çalışan Muhammet Fatih Sivri isimli polis memuru şehit oldu.
Gezi olaylarında sahte fotoğraflarla toplumu galeyana getirmeye çalışan sosyal medya trolleri, bugün Gazi Mahallesi'nde çıkan olaylarda akıl almaz bir yalanı gündem yapmayı başardı. Poli
Mardin'in Nusaybin ilçesinde Bölge Trafik İstasyonu'na silah ve patlayıcı maddeyle düzenlenen saldırıda 3 polis yaralandı.
Ülke genelinde, aralarında IŞİD, DHKP/C, PKK ve gençlik yapılanması YDG/H’nin de bulunduğu örgütlere yönelik 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 851 kişi gözaltına alındı.
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'ndeki birliklerden PKK'ya yoğun top atışları başladı.
Mısır'daki bombalı saldırıda 12 polis yaralandı...
İsrail polisi Filistinli göstericilere müdahale etme gerekçesiyle İslam dininin en kutsal mabedlerinden Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya girip 6 göstericiyi gözaltına aldı.
Türkiye'nin Suriye'deki IŞİD hedeflerine yönelik operasyonlarına ilişkin olarak İran'dan tepki geldi.
Son 20 yılda diyabet ilaçlarına ilişkin araştırmaların yüzde 94'ünün ilaç firmaları tarafından finanse edilmesi ve söz konusu araştırmaların güvenilirliğinin tartışma konusu oldu�