Huzistan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kasımpur, iki güvenlik görevlisinin öldürüldüğü dünkü silahlı saldırıyı El Nidal Hareketi'nin üstlendiğini ileri sürdü.
Hollanda’nın Lahey kentinde bir binada patlama meydana geldi. Polis, enkaz altında bir kişinin kaldığını bildirdi.
Başkan Erdoğan'ın müjdesini verdiği insansız hava aracının detayları belli oldu. Çalışmalarına geçen yıl başlanan insansız hava aracının teslimatı 2020'de yapılacak.
CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri için Elazığ'da ittifak yapmaya karar verdi. Buna göre Elazığ'da İYİ Parti'nin adayı desteklenecek.
Etiyopya Başbakanlık Ofisi, 1 buçuk yıldır Suudi Arabistan'da gözaltında bulunan milyarder iş adamı Muhammed Alamoudi'nin serbest bırakıldığını duyurdu.
Alman basını, Rusya ve İran askerlerinin Suriye'de çatışmaya girdiğini yazdı. Çatışma sonucu çok sayıda askerin hayatını kaybettiği öğrenildi.
İYİ Parti'nin İzmir'in Kiraz ilçesinden aday gösterdiği Mehmet Emin Avşar, annesi Fatma Avşar'ı kaybettiği gün aday gösterildiğini öğrendi. Annesini toprağa veren Avşar, bir yandan ta
İYİ Parti'nin Mersin Kurucu İl Başkanı Dr. İbrahim Özel ve beraberindeki bazı partililer, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da yaptığı konuşmada 'Şimdi insansız hava aracının silahlı olarak çok büyüğünü yapıyoruz ki birkaç ay içinde bitecek ve o, dünyada örnek teşkil e
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından, Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun sert tepki gösterdiğini, küresel e
MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP'nin İstanbul teşkilatının düzenlediği yemekte yaptığı konuşmada, 'ABD Başkanı Trump, bir devlet başkanını Twitter'la devirmeye çalışmıştır bu hay
İsrail, Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu ülkenin 'geçici devlet başkanı' olarak tanıdığını bildirdi.
Saadet Partisi, 31 Mart'ta yapılması planlanan mahalli seçimlerde yer alacak, Türkiye genelindeki 404 belediye için başkan adaylarını tanıttı.
CHP'nin İzmir adayının MKYK'ya sunulmasının ardından AK Parti'den ilk yorum AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, 'Cumhur İttifakı'na bağlılığımızı bir kere daha özellikle belirtmek istiyorum. Doğu ve Gün