18 yıl süren savaşın ardından, bir nefes alıp, ABD’nin bölgedeki krizlerle mücadele politikasını değerlendirmeliyiz
Merkez Bankası'nın yarın 2-4 puan arasında faiz indirimine gideceği beklentisine rağmen dolar yeniden 5.80'e dayandı. Gram altın ise 277 lira.
Anayasa Mahkemesi Birinci Bölümü, internet ansiklopedisi Wikipedia'nın Türkiye'de erişime kapatılması nedeniyle yapılan bireysel başvuruyu, Genel Kurul'da görüşülmesi için sevk etti.
Toplantıya 30 büyükşehir belediye başkanından 29'u katıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mazereti dolayısıyla toplantıya katılamadı.
AK Parti'den istifa ederek yeni parti hazırlıklarını hızlandıran Ali Babacan'nın partisiyle ilgili dün önemli bir iddia ortaya atıldı. Babacan'ın Zülfü Livaneli ile görüştüğü iddia
11 Eylül 2001 saldırılarının üzerinden geçen onca yıla rağmen olayın üzerindeki kara bulutlar aydınlatılamazken o tarihten bu yana küresel teröre dönüşen etkileri hala devam ediyor.
Orta Asya'daki en büyük batı ülkesi altın üreticisi olan Kanada'nın Centerra Gold Inc şirketinin Moğolistan'da altın arama lisansı iptal edildi
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (asm) sevgili torunu Hz. Hüseyin ve ehlibeytten 72 kişinin şehit düştüğü “Kerbela olayı”, İslam dünyasında asırlardır Müslümanların dinmeyen or
Ankara’da şehir dışındaki bir lokantanın terasından kurak boş arazinin ortasına dikilmiş biçimsiz gökdelen vari inşaatlara bakıyoruz.
2001 yılında, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluş çalışmaları yürütülürken; Ankara'da iyi eğitimli, ekonomi bilgisi güçlü ve gelecek vadeden bir isim, partiye katılıp siyasete gir
Japonya sekiz yıl önce hasar gören Fukuşima nükleer santralinin atık suyunu Büyük Okyanusu'na boşaltacak.
Yeni bir parti kurma hazırlığı içerisinde olan eski başbakan yardımcısı ve ekonominin patronu Ali Babacan nihayet konuştu. Karar gazetesinden Ahmet Taşgetiren ve Yıldıray Oğur’a konuş
4 TCDD görevlisinin “taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma” suçundan yargılandığı davaya, sanıkların TCDD yöneticileri hakkında verdiği ifadeler damga vurdu.
Esenler Otogarı'nın tüm envanteri ile İBB'ye devredilmesinin ardından ilk işi giriş - çıkış ücretlerinde yaşandı. Ücretler, 130 TL’den 80 TL’ye düşürüldü.
Esenler Belediyesi ile Milli Savunma Bakanlığı’nın imzaladığı protokol uyarınca TSK belediyenin yapacağı “yeni modern kışlalar” karşılığında araziyi boşaltılacak. Çevre ve Ş