Uluslararası Af Örgütü, Ukrayna'nın doğusunda çatışan tarafları rehinelere işkence yapmakla suçladı
Dünyanın en büyük yatırım bankaları Türkiye'deki seçimlerin piyasalara etkisinin raporunu hazırladı...
IŞİDe yakın bir internet sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan'da yapılan ve çok sayıda Suudi Arabistan vatandaşının öldüğü saldırıyı IŞİD üstlendi.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi'nin ofisinde kaydedildiği öne sürülen ses kaydında, Mısırlı yetkililer BAE'nin desteğiyle Libya'da destekledikleri birliklere silah gönderilmesini ko
16 Mayıs’ta grev başlatılan TOFAŞ'ta işçi temsilcileriyle fabrika yönetimi arasında anlaşma sağlandı. İşçi sözcülerinden Mehmet Altın kimsenin işten çıkarılmayacağı sözünü a
Meksika'nın batısında güvenlik güçleri uyuşturucu çetesi üyesi olduğunu tahmin ettikleri 42 silahlı kişiyi öldürdü. Çatışmada bir de polis hayatını kaybetti.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, Türkçeyi resmi çalışma dili olarak kabul eden ve Türkiye'nin üye sayısını 12'den 18'e çıkarmayı öngören yasayı onayladı.
Hamas, Suriye'den Lübnan'a göç eden Filistinlilere UNRWA tarafından ödenen barınma yardımının durdurulması kararını kınadı
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Kano kentinde Efendimiz Hazreti Muhammed'e (SAV) hakaret etmekle suçlanan bir din adamının cezalandırılmasını isteyen yüzlerce kişi şeriat mahkemesini ateşe v
Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz üzerine kurulan ilk ve tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Davutoğlu ve Erdoğan'ın ortalık katılımıyla açıldı.
Türkiye'deki 1 milyon 100 bin sertifikanın ehliyete dönüştürülmesi için adayların 29 Mayıs'a kadar ilgili trafik müdürlüklerine müracaat etmesi gerekiyor.
Fetih Ordusu, rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdiğini duyurdu.
Hollanda'da ülke içinde Burka giyilmesinin yasaklanması ile ilgili yasa tasarısı hazırlanıyor
Suudi Arabistan’ın Katif şehrindeki saldırının hemen arkasından Yemen’in başkenti Sana’da Husi ağırlıklı Sayyah Camii’nde de bir bombalı saldırı gerçekleştirildi.
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Adana ve Mersin'deki bombalı saldırı şüphelisinin IŞİD ile bağlantılı olduğunu savundu. Başbakan bu kişinin daha önce DHKP-C soruşturmasında tutuklandığ�