Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H'ye yönelik 2 ilçede eş zamanlı düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.
Sultanbeyli'deki saldırıya karışan teröristlerin kimliklerinin belirlenme çalışmaları sürerken olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı.
Muş’un Varto ilçesinde eylem hazırlığında olduğu bilinen 2 PKK’lının etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
Haklarında yakalama kararı çıkan eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın dün gece yarısından sonra Artvin Sarp sınır kapısından Gürcistan'a çıktıkları anlaşıldı.
Suriye'de savaşan silahlı gruplardan Nusra Cephesi, Türkiye'nin IŞİD karşıtı koalisyona katılarak güvenli bölge oluşturma kararı üzerine, Halep kırsalının kuzeyindeki mevzilerinde IŞ
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli 7 personelden, yaklaşık 10 saatten beri haber alınamıyor.
İran destekli Hizbullah militanlarının Suriye'de yaklaşık 10 bin kişilik güçle rejiminin yanında savaştığı belirtiliyor.
Dost ve düşmanı ayırt edemeyecek kadar hafızasını yitirmiş bir toplumsallık kimilerin işine yarar acaba?
Türkiye’de deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havalimanı olan Rize-Artvin havalimanı için 3 bin 200 metre uzunluğundaki ana gövdenin sondaj çalışması tamamlandı.
Başbakan Davutoğlu koalisyon kurulup kurulmayacağına ilişkin kararını güç bir denkleme göre verecek. Bir yanda koalisyona sıcak bakmadığı bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan var, bir yanda
Dubai’de bir baba, cankurtaranlar tarafından ‘dokunulmasına‘ izin vermeyip 20 yaşındaki kızının boğularak ölmesine neden oldu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaşanan saldırılar nedeniyle Silvan Barajı inşaatına malzeme ikmali yapılamadığı belirtti.
Et ve Süt Kurumu, mağazalarında satılan ürünlerde bugünden itibaren ortalama yüzde 5 oranında indirime gitti.
İstanbul Sultanbeyli'de bomba yüklü araçla saldırının düzenlendiği Fatih Polis merkezinin çevresinde bekleyen güvenlik güçlerine ateş açıldı. Çıkan çatışmada bir polis şehit old
İstanbul Sultanbeyli'de Polis Merkezi'ne bomba yüklü otomobille intihar saldırısı düzenlenmesinin hemen ardından bir grup provokatör, ilçede bulunan HDP binasına yürüyerek slogan attı.