Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde düzenlenen operasyonda aralarında belediye eş başkanlarının da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.
Peru'daki Paran Köyü'nde yaşayan 360 kişiden 60'ı görme engelli. And Dağları'nın ulaşımı zor coğrafyasında kurulu köyün sakinleri, 5 kuşaktır 'ağkatmanı körlüğü' adı verilen k
Fransa Adalet Bakanı Christiane Taubira'nın istifa ettiği bildirildi.
Türk Hava Yolları’nın sponsoru olduğu “Ertuğrul 1890” filmi Japonya’nın Oscar Ödülleri olarak nitelenen 39. Japon Akademi Ödülleri’nde 10 dalda aday gösterildi.
Suriye görüşmeleri sonrası Beşar Esed'in gelecekte kurulacak olan ulusal birlik hükümetinin bir parçası olacağı ve seçimlerde yeniden aday olmasına ABD'nin yeşil ışık yaktığı aktar
Rusya'nın Ukrayna'daki iktidar mücadelesine taraf olarak başlattığı ülkenin doğusunu bölme senaryosunun Moldova'da da tekrarlanmasından endişe ediliyor.
Filistin Kurtuluş Örgütü Genel Sekreteri Ureykat, BM Genel Sekreteri Mun'un, İsrail'i eleştirmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.
PKK'nın Suriye kolu PYD, Afrin üzerinden Cerablus'a girmek için hazırlıklara başladı.
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius yaptığı açıklamada, 'BM Suriye Elçisi bana PYD'nin Cenevre'ye davet edilmeyeceğini söyledi' dedi.
Güney Amerika’nın ardından ABD’ye geçen Zika virüsüne Avrupa’da da rastlandı. Danimarka’daki bir hastanın testleri pozitif çıktı.
Başbakan Yardımcısı Elvan, bir vatandaşın sorusu üzerine verilen ve ciddi tartışma yaratan fetva hakkında konuştu. Soruşturmanın devam ettiğini belirten Elvan, ''Bilgi işlem Dairesi Ba�
Avrupa'nın 26 ülkesinde pasaportsuz seyahat sağlayan Schengen anlaşması, göçmen krizi nedeniyle tehlikede.
40 gözaltıİstanbul’da telefonla aradıkları kişileri dolandıran bir çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı. Yaklaşık 10 bin kişiyi dolandırdıkları iler
PKK’nın saldırıları nedeniyle Doğu'da birçok cami ve mescitte ibadet yapılamıyor. 32 camide ezanlar sustu.
Almanya’nın başkenti Berlin’de 22 Ocak’ta düzenlenen Türkiye-Almanya Yüksek İşbirliği Konseyi’nde iki ülkenin içişleri bakanlıkları, işbirliğini geliştirmek için önemli bir karar