Rusya, Mısır Hava Yolları'nın Rusya'ya yapacağı uçuşları yasakladı
İspanya'da devam eden Mavi Marmara Davası'nda İsrail Başbakanı Netanyahu, ve altı İsrailli bakanhakkında tutuklama kararı verildi
ABD Dışişleri Bakanlığı İran Ofisi Başkanı Steve Fagin, İran’a uygulanan yaptırımların hatta kaldırılmasının ardından tekrar geri getirilebileceğini bildirdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı açıklamada, “Türk akımı” projesinin önemini kaybetmediğini ama gerçekleşmesi için belirli zaman’ın gerekli olduğunu bildirdi.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol emniyeti almaya giden askerlerin yol güzergahına teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu bir uzma
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yaşanan çatışmalar yerini derin bir sessizliğe bıraktı. İlçedeki çatışmada şuana kadar 27 terörist öldürüldü.
Jandarma yarı otomatik tabanca alım ihalesi sonuçlanırken, ihaleyi kazanan firma, 2 bin 200 adet Zigana F marka tabancayı TSK'ya teslim etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN'deki canlı yayında Türkiye'nin 2.2 milyon Suriyeli'ye ev sahipliği yaptığını belirterek "Bu mülteciler Avrupa'ya gitse ne olur?" diye sordu.
Anayasa Mahkemesi anne-baba rızası olmadan çocuğa zorunlu aşı yaptırılmasının hak ihlali olduğuna karar verdi
Irak'ta Musul'ın Sincar kenti, dün başlatılan operasyonşa IŞİD’den tamamen alındı. Sputnik’e konuşan Peşmerge Komutanı ve KDP Musul Sözcüsü olan Said Memuzini, Şengal’in tamamının
Dün instagram hesabından başörtülülerle ilgili bir mesaj paylaşıp daha sonra özür dileyen ünlü oyuncu Melek Baykal hakkında soruşturma başlatıldı.
CNN International’ın konuğu olan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD’le savaşıyor diye hiçbir terör örgütüne hoşgörü gösterilemeyeceğini söyledi. Rusya lideri Putin’e de Suriye
1 kasım seçimlerinden sonra Soros soluğu Türkiye'de almış. Ama Erdoğan randevu isteğini geri çevirmiş. Akşam gazetesinde Murat Kelkitoğlu yazdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de güvenli bölgeyle ilgili "Bugüne kadar ne söylediysek, doğru çıkmıştır. Şimdi burda da ‘hayır’ olmaz’ diyorlar ama yarın hepsi bunları kabul edecek.