İran Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr'in Tahran yönetimi ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.
FETÖ'nün sözde TSK yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 25 şüpheli tutuklandı
MHP, yerel seçimlere hazırlık çerçevesinde adaylara yönelik el kitapçığı hazırladı, Üretken Belediyecilik Vizyon Belgesi'ni güncelledi.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Ahmed-i Hani Kültür, Sanat ve Turizm Festivali başladı.
Yerel seçimde ittifak çalışmalarıyla ilgili AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, 'Genel başkanların bir araya gelmesiyle yol alırız diye tahmin ediyorum' dedi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köln’de Diyanet işleri Türk-İslam Birliği Camii’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, FETÖ ve PKK'ya gösterilen hoşgörüyü ele�
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak , ABD'li uluslararası danışmanlık şirketi McKinsey ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Albayrak, ''IMF programına dönüldüğü' gibi akla hayale gelmeye
Yunanistan üzerinden yurda giriş yapması beklenen fırtınayla ilgili kamu kurumlarının ve belediyelerin aldığı önlemlerinin yanı sıra vatandaşlar da özellikle araçları için kendi önl
Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandr Vucic, Kosova özel kuvvetlerinin eylemleri nedeniyle ordunun en üst teyakkuz seviyesine getirilmesi emrini verdi.
Güvenilir liman olarak bilinen altın, küresel finans kriziyle birlikte bireysel yatırımcılar gibi merkez bankalarının da tercihi haline geldi.2017 yılının ilk yarısında 178,6 ton altın t
Güney Kore, Rus bayraklı ‘Sivastopol’ isimli gemiyi Busan Limanı’nda durdurdu.
Meteoroloji, tropik fırtınanın yön değiştirdiği ve kuzeye yöneldiğini açıkladı.
Köln’de bulunan DİTİB Cami’nin açılışı için kente gelen binlerce insan polisin almış olduğu bir son dakika kararı nedeniyle açılışa katılamayacak.
Ulusal siber güvenlik faaliyetleri ile siber saldırılara karşı korunma ve caydırıcılığın sağlanmasına yönelik yükümlülükleri yerine getirmeyen veya tedbirleri uygulamayanlara bin lir
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, ittifak görüşmelerine ilişkin, "Cumhur İttifakı’nın kıymeti üzerine görüş birliğimiz oldu" dedi.