Akbaba Hazretlerinin Fatih döneminde yaşadığını" söyleyen Ustaosmanoğlu, Mahmut Hoca’nın geçirdiği bir ameliyatta, yıllar önce ölmüş Akbaba Hazretlerinin de bulunduğunu ve ameliyatt
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı.
Sayıştay'ın 2017 raporunu yayınlanmasının üzerine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz bir basın açıklaması düzenledi. Basın mensuplarını belediyedeki makam odasında ağırlayan Y�
Yerel seçim için adaylık başvurularının 12 Kasım'da sona ereceği AK Parti, eğer bir uzatma olmaması durumunda teşkilatlardaki eğilim yoklamasını 18 Kasım'da gerçekleştirilecek. Elektr
Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, Akit TV’de ekranlara gelen Asıl Mesele adlı programda sunucunun ısrarlı sorularına sinirlenerek yayını terk etti.
Yurtdışından alınan telefonlar için ödenen harç bedeline zam yapıldı.
Yunanistan Başbakanı, ülkesinin Doğu Akdeniz'de diğer ülkelerle birlikte bir enerji haritası yaratmak için şartları oluşturduğunu belirtirken 'Türkiye karar vermeli' dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Ukrayna Özel Temsilcisi Kurt Volker, Washington’un 3 Rus vatandaşına ve 9 şirkete Kırım ve Donbass bölgesindeki durum nedeniyle yaptırım uyguladığını açı
1921 yılındaki yangından sonra tahrip olan ve neredeyse unutulmaya yüz tutan İstanbul- Fatih'teki tarihi Vezir Çeşmesi aslına uygun olarak yeniden ihya edildi.
Polonya'nın kamu enerji şirketi PGNİG ile ABD firması Cheniere Enerji arasında, Polonya'ya ABD'den sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) ihraç etmeye yönelik 24 yıllık sözleşme imzalandı.
Irak'ın Musul kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu: Hiç kimse dünün FETÖ yargısını methetmemizi beklemesin. Çünkü o dönemin FETÖ mensubu hakim ve savcıları gerçekte hakim ve savcı değil, örgü
Irak'ta Başbakan Abdulmehdi'nin mecliste güvenoyu alarak göreve başlayan 14 bakanından 5'inin internet üzerinden adaylık başvurusu yapan kişiler olduğu açıklandı.
Geçtiğimiz yıl Çanakkale Şehitliği’nde CHP’li 3 isim içki içmiş, skandal olay ardından CHP bu isimleri ihraç edeceğini duyurmuştu. O isimler arasında yer alan CHP Bağcılar İlçe B
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin PKK'lı sözde üst düzey teröristlerin başına ödül koymasıyla ilgili açıklamada bulundu.