Sosyal Medya

Güncel

Marketler zincirinde büyük rezalet! LGBT'li oyuncaklar raflarda!

Türkiye'nin birçok ilinde mağazaları bulunan Carrefour zincir marketleri ile GittiGidiyor gibi e-ticaret şirketlerinin internet sitelerinde satışa sunulan LGBT'li oyuncak bebekler büyük tepki çekiyor.



Türkiye'nin birçok ilinde maÄŸazaları bulunan Carrefour zincir marketlerinin oyuncak reyonlarında LGBT'li bebeklerin satışa sunulması büyük tepki çekti. Her gün binlerce çocuÄŸun aileleriyle birlikte alışveriÅŸ için gittiÄŸi zincir marketlerde karşılaşılan iÄŸrenç tabloya, bilinçli anne ve babaların tepkisi sert oldu. 

Türk aile ve toplum yapısını bozmak için fırsat kollayan ifsad yuvaları, ülkemizin gelecek nesillerinin bozmak için her yolu denediklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Büyük hissesi Sabancı Holding'e ait bulunan Carrefour'da bu oyuncakların satılmasına tepki gösteren aileler, iÄŸrençliÄŸe bir an önce son verilmesini istedi.

İnternette de satışa sunuldu

MeÅŸrulaÅŸtırılmaya çalışılan iÄŸrenç sapkınlığı oyuncak halinde çocuklara ulaÅŸtırma projesi internet üzerinden de sürdürülüyor. Birçok ünlü e-ticaret ÅŸirketi tarafından stok satışı görüntülenen oyuncaklara karşı yetkililerin önlem alması bekleniyor.

Her gün binlerce insanın alışveriÅŸ yaptığı GittiGidiyor'dan da satışa sunulan iÄŸrenç materyaller, kullanıcıların tepkisini çekiyor.

 

(Yeni Akit)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.