Suruç'ta yaşanan katliama ilişkin Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların bir kısmının ismi belli oldu.
Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'nca yayımlanan açıklamada Kıbrıs sorunun “uluslararası işgal ve istila sorunu” olduğu öne sürüldü
Türk Kızılayı, Suruç’ta meydana gelen patlamada yaralananlar için ilgili bölgedeki kan stoklarının yeterli olduğunu duyurdu.
Şanlıurfa Suruç'taki patlamadan hemen sonra IŞİD, Kobani'ye IŞİD iki bombamlı saldırı düzenledi. Patlamalarda 5 YPG'linin öldüğü, çok sayıda yaralananın olduğu belirtildi.
Milli Mücadele döneminin en çok tartışılan isimlerinden Çerkes Ethem’in Ürdün’de bulunan naaşı Türkiye’ye getiriliyor
Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin ekonomiye zarar verdiği iddialarının aksine bine yakın şirket kurdukları ortaya çıktı. Son bir yılda açılan yabancı ortaklı şirketlerin yüzde 30'un
Çin yönetiminin "terör propagandası yapan film izliyorlar" diyerek gözaltına aldığı Müslüman turistlerin aslında BBC tarafından hazırlanan Cengiz Han belgeseli izlediği ortaya çıktı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), haziran ayına ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistiklerini açıkladı.
29 Ekim'de açılması planlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, bayram sonrasında başlayacak olan ana halat çekim işlemleri için ışıklandırıldı.
ABD sokaklarındaki evsizlerin sayısı, uygulanan farklı yardım ve iyileştirme programlarına rağmen birçok eyalette her geçen gün artıyor.
Yunanistan ile ilgili “Borçların tamamen silinmesi tartışma dışı” ifadelerini kullanan IMF Başkanı Lagarde, “Borç yapılandırması olmadan Yunanistan için hiç bir çözüm imkanı yok"
Üsküdar'da bulunan Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı
Google’ın otonom aracının yaralanmalı ilk kazasını yaptığı açıklandı. Kazada yaralananlar tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Yunanistan'da üç hafta önce kapanan bankalar, AB'den 7,17 milyar Euro değerinde kredi onayı üzerine pazartesi günü açılma kararı aldı. Günlük 60 Euro nakit çekme limiti, tek seferde haf
Türkiye'ye sığınan Suriyeli avukat Gitaf ve Türkmen doktor Mustafa, Tel Abyad'ın kontrolünü elinde bulunduran PYD'nin Türkmenlere ve Araplara karşı 'tehcir politikası' uyguladığını bel