Muğla'nın Bodrum ilçesinde yine tekne faciası yaşandı. Yunanistan'a Kilimli adasına geçmeye çalışan göçmenlerin bulunduğu tekne battı ve 18 kaçak hayatını kaybetti.
IŞİD’in intihar saldırısı sonrasında yaralanan ve 3 yaşında yetim kalan Haydar Mustafa, Ronaldo ile buluştu.
Genel Başkan Tarhan başkanlığında toplanan kurucular kurulu, "partinin siyasi faaliyetlerine son verilmesi" kararı aldı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MGK sona erdi.
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesi yönünde yapılan ön görüşmelerde basına yansıyan şartlara ilişkin, 'Ben bu şartların Türki
Makedonya'nın AB'ye girmesine engel olan, Yunanistan ile isim polemiğini aşmak için Makedon bakanın görüşme istediği haberine Makedon Başbakandan yalanlama geldi
Halep Üniversitesi'nde akedemisyenlik yaparken iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan Rana Safaa Sayah, aynı görevini Türkiye'de de yapmak istiyor; ancak izni yok. Sayah, yurt dışına çık
Hollanda’da Müslüman karşıtı tutumuyla tanınan PVV lideri Geert Wilders, Faslılar için kullandığı ifadelerden dolayı, "Bir gruba karşı ırk temelinde ayrımcılık yapma, hakarette bulu
Suriye'deki savaş ve anlaşmazlıklar nedeniyle 19 aydır Cumhurbaşkanlığı koltuğunun boş olduğu Lübnan'da, 8 Mart Bloğu'ndan Maruni Hristiyanların kurduğu Marada partisi lideri Süleyman
Nijer'in Devlet Başkanı Mahamadou Issoufou, ülkenin hafta sonu başarısız bir darbe girişimine sahne olduğunu ancak bu girişimde bulunanların tutuklandığını açıkladı.
Sokağa çıkma yasağı uygulanan 5 ilçede şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Mardin’in Nusaybin ilçesi’nde 5 gündür uygulanan sokağa çıkma yasağı geçici olarak kaldırıldı.
Brüksel’de toplanan Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, göçmen krizi ve İngiltere’nin Birlikte’ki geleceği konularını ele aldı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın Kos Adası'na kaçakları taşıyan fiber teknenin batması sonucu 2'si çocuk 4 kişi öldü, 4 kişi kurtarıldı.
ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi üyesi Cardin, İran'a karşı uygulanan yaptırımlardan bazılarının ocak ayında kaldırılabileceğini söyledi.