Doğru düzgün bir muhasebe yok, etraflı bir özeleştiriye yanaşan da yok. Katkısı olmayacağı bile bile kayıpların faturası meçhul yetkili&adreslere kesiliyor hala. İhanet içeride hız
30 yıllık Sudan’daki Ömer el Beşir yönetimi, halk protestoları sonucu gerçekleşen askeri darbeyle sona erdi. Bu bir darbe mi yoksa bir halk ayaklanması sonucu askerlerin devreye girmesi mi?
Küçük yaşlardan itibaren gerek okullarda gerek farklı mecralarda Tolstoy gerçeğiyle karşılaşan bizler, Tolstoy’dan gerçekten haberdar mıyız? Yusuf Tunçbilek dunyabizim.com için yazdı
Yurt dışında bulunan Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına ilişkin işlemlerin başlanılmasına karar verildi.
Hakkında çıkarılan tutuklama kararı sonrası intihar girişiminde bulunan Peru eski Cumhurbaşkanı Alan Garcia hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum’da Valiliği ve belediyeyi ziyaret etti. Arınç, gazetecilerin İstanbul'daki seçim sonucuna ilişkin sorusunu ya
Seçimlerden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına bulunduğu paylaşımlarla sık sık gündeme gelen İbbPR hesabı kapandı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, S-400 alımı nedeniyle Kongre’nin Türkiye’ye yaptırım uygulaması halinde, ABD Başkanı Donald Trump’ın Türkiye’ye muafiyet sağlamasın
Ivanka Trump, Dünya Bankası'nın başına geçmesi için babası ABD Başkanı Donald Trump'ın yaptığı öneriyi reddettiğini açıkladı.
Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner, ABD'nin Türkiye'nin potansiyelini değerlendiremediği belirterek, "Daha fazla işbirliği" mesajı verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimini kaybeden AKP’li Binali Yıldırım, twitter hesabında yaptığı paylaşımda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını a
31 Mart’ta CHP’ye geçen belediyelerde çalışanlara sendikalarını değiştirmeleri özellikle de DİSK’e geçmeleri için baskı yapılıyor. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, şimdiye
EKREM İmamoğlu, 17 gün sonra dün mazbatasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
BM Güvenlik Konseyi, Yemen'de taraflara Hudeyde'den askerlerin çekilmesi ve esir değişimi konularında 4 ay önce varılan anlaşmanın 'gecikmeksizin' uygulanması çağrısında bulundu.
11 yaşında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, “Aldığımız sonuç sadece bir basamak. Net sonuç isterim. Bundan sonraki süreçte yine yılmayacağı