Ağrı Dağı'ndaki Korhan Yaylası'nda PKK militanlarına yönelik düzenlenen 'Aral-7' adı verilen operasyonda PKK'ya ait çok sayıda sığınak imha edildiği bildirildi.
Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair, Irak işgalindeki “hatalardan” dolayı özür diledi ancak Saddam Hüseyin’i devirdikleri için pişman olmadığını söyledi. Blair, işgâlin IŞİD’in
Bangladeş'te Şii'lerin devam ettiği ait bir camide yapılan Kerbela anma törenleri esnasında meydana gelen bombalı saldırıda bir kişi öldü 80 kişi yaralandı
Çat ilçesine bağlı Yavi Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin bir kahvehanede 5'i çocuk 32 kişiyi kurşuna dizerek yaptığı katliam 22 yıl sonra anıldı
TEM Otoyolu Tekstilkent ayrımında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol açıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarına göre MHP’yle koalisyon kurmak istediklerini söyledi.
Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı.
Rusya, ABD ve Türkiye'nin de dahil olduğu Suriye'de çözüm arayışları ile ilgili görüşmeler sürüyor.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta uzun zamandır devam eden çöp krizinde yeni belirlenen yeni çöp alanı konusunda Hizbullah grubunun onayı bekleniyor
Osmanlı padişahı Sultan Abdülmecid tarafından 1849'da bastırılan, ancak bugüne kadar bulunamayan 500 kuruş bir koleksiyoncuda ortaya çıktı.
Rusya, Suriye'de terör örgütü IŞİD'le savaşan Özgür Suriye Ordusu'na havadan destek sağlayabileceğini açıkladı.
Saatlerin geri alınmasının bir hafta ertelenmesi sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı, takvimlerdeki namaz vakitlerine birer saat eklenmesi uyarısı yaptı.
Hani ilçesinde Ak Parti Diyarbakır milletvekili adayları M.Galip Ensarioğlu, Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak’ın geçişi sırasında patlatılmak istenen bombalı tuzaklar son anda fark edildi.
Şırnak'ta operasyon emrine can kaybı sayısının çok olacağı gerekçesiyle itaat etmeyen iki subaya haps cezası verildi
Türkiye dahil 104 ülke, savaş suçları, soykırım ve insanlığa karşı suçlarda BM kararlarının veto edilmemesi için hazırlanan metni imzaladı.