Rus savaş uçakları Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetimindeki Azez ilçesine 10 hava saldırısı yaptı. İlçedeki çocuk hastanesi yakınlarına da iki füze düştü. En az 10 ölü var.
Abdullah Öcalan 17 yıl önce bugün yakalanarak İmralı Cezaevi'ne konuldu. Kürt Sorunu ve Öcalan’ı yakından takip eden isimlere geçen 17 yılda Öcalan’ın soruna bakışını ve İmralı-K
Uluslararası Üniversiteler Konseyi (IUC) Kurucu Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu, “Asli uygarlık İslam ve Anadolu medeniyetidir” dedi.
TÜİK verilerine göre Kasım ayında işsizlik geçen yılın aynı dönemine göre 29 bin kişi artıp üç aylık dönemde yüzde 10,5 oldu; tarım dışı işsizlik oranı ise yüzde 12,4.
Cenaze törenlerinde propaganda yapmak isteyen bölücü örgüt, imamları ve aileleri tehdit ediyor; definleri silah zoruyla engelliyor.
Öcalan ile HDP'li heyet arasında geçen konuşma, partiyle ilgili gerçeği ortaya koydu. Belediye başkan adaylarının konuşulduğu toplantıda Öcalan'ın, "Adayları kim belirledi" sorusuna, "K
NATO’nun Ege’de başlatacağı devriye görevinin komutasını üstlenen Alman Tuğamiral Jörg Klein, Ankara ile ufak bir krize neden oldu. Tuğamiral Klein görevinin başına geçtikten sonra Ege
İşgal güçleri Filistin genelinde dün altı Filistinliyi katletti, böylece Ekim ayından bu yana öldürülen Filistinlilerin sayısı 180'e çıktı
Suriye'de hangi ülke ve örgütlerin kime düşmanı olduğuna dair bir grafik hazırlandı.
Dört yıldır nüfusundan daha fazla Suriyeli misafirlerle birlikte yaşamını paylaşan Kilis, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da gündeminde. Her gün bomba sesleri ile uyanan Kilisliler, 10
Rusya'da yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle ülkenin en büyük otomobil üreticisi ''Avtovaz'', haftada 4 günlük çalışma sistemine geçti.
Anayasa Mahkemesi, Öcalan'ın yaptığı başvuruyu kabul edilemez buldu.
Şam yönetimi, Türkiye'den 100 kişilik silahlı bir grubun Suriye topraklarına girdiğini iddia etti. Bakan Yılmaz ise bu iddiayı yalanladı.
Financial Times gazetesi manşetinde "Batı, Suriye savaşında Moskova'yı mültecileri silah olarak kullanmakla suçluyor" diyor.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "PYD'nin her alan kazanması Türkiye'ye ilave göç demektir. Sayın Başbakanımız, PKK ve PYD Minak hava üssünden çıkıp Azez ve çevresini terk edene kad