Fransa'da uzun etek giydiği için okula alınmayan kızla ilgili İslamofobi Gözlem Merkezi çağrı yaptı: Uzun etek giyen kız öğrencileri evlerine gönderen okul yönetimi iddialara cevap verm
Kenan Evren’in cenazesinde ‘hakımı helal etmiyorum’ diyen Yılma Durak’ın kızı, bu protesto için 35 yıl beklediğini söyledi. Durak, “Orada yalnız değildim. İdam edilen çocuklar da be
Binyamin Netanyahu'nun yeni koalisyon hükümetinde Adalet Bakanlığı'na atadığı isim İsrailli liberalleri hayrete düşürdü. Bakanlığa atanan Ayelet Shaked Filistin düşmanlığı ile bili
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir mitingine giderken verdiği molada bir grup gazeteciye bilinmeyen bazı kurallarını anlattı.
TBMM tarafından yayımlanan İstanbul İstiklal Mahkemesi kitabında yer alan ve mahkemenin kurulmasına neden olan Ağa Han ve Amir Ali'ni mektubunun İngilizce hali ve çevirisi ilk kez yayınland�
FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan hakim Mustafa Başer’in Pensilvanya’da görüştüğü Gülen’den aldığı talimat üzerine, memleketi Uşak’ta MHP’den istifa eden eski belediye ba
Provakatif hareketleri ile bilinen daha daha önce polisi yumruk CHP Milletvekili Mahmut Tanal, partisinin iktidar olması halinde Adalet Bakanı olmak istediğini açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ‘Barajı geçemezlerse süper olur’ sözüne, “‘Demokrasiye inanan bir insan böyle bir laf eder mi, utanmıyor mu?” diye karşılık veren HDP Eş Baş
Mısır'daki İslami Cemaat'in (El-Cemaatu'l İslamiyye) Şura Konseyi Başkanı İsam Dirbale gözaltına alındı.
Mısır’da darbeden sonra yasaklanan Müslüman Kardeşler Teşkilatının liderlerinden Farid İsmail, hapiste hayatını kaybetti.
Suriye’de Esed rejimi ve IŞİD’e karşı savaşan muhalif gruplar, Halep’in kuzeyinde 11 Mayıs’ta başlattıkları saldırılarda beş köyü ele geçirdi.
Mısır'da 2011 yılındaki devrimden bu yana zenginler daha da zenginleşiyor. Ancak darbenin gerçekleştiği 2013 yılında bu yana makas iyiden iyi açılma eğilimi gösteriyor.
Uluslararası Göç Örgütü, Irak'ta 2014'ün başından bu yana evinden olan insan sayısının yaklaşık 2 milyon 800 bine ulaştığını açıkladı. Bu sayı 2014 yılı başında yaklaşık 3
Her yolculuğumuz yeni bir kapıyı aralıyordu bize. Yetim evleri için çıktığımız 10 günlük yolculuğunun ardından yeni dualar, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar yüklemiştik heybemize.
Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Mehmet Yasin Tekpınar, rezillik boyutuna ulaşan üniversite bahar şenliklerini gündemine aldığı yazısında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.