İHH İnsani Yardım Vakfı Ümraniye Temsilciliği gönüllüleri, Yemen'deki çocuklar yararına gazete kağıtlarından sepet yaparak sattı.
İhlas Holding, bünyesindeki İhlas Finans'ın 1.2 milyar doların üzerindeki zararını aradan geçen 19 yıla rağmen kapatamadı ve halen on binlerce ‘İhlaszede' alacağını bekliyor. Arkası
Mehmet Ocaktan- Karar
İngiltere Başbakanı Theresa May'in AB ile vardığı birlikten çıkış (Brexit) anlaşması İngiliz parlamentosunda yapılan oylamada reddedildi.
Kastamonu'da bir programda konuşan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Türkiye’de üçüncü çeyrekte 282 bin kadının istihdam edildiğini belirterek, 'Bütün kötü
Edirne'nin İpsala ve Meriç ilçelerinde düzensiz göçmenlere ait olduğu değerlendirilen 3 erkek cesedi bulundu.
Her fırsatta Suriyeli göçmenleri hedef alan Sözcü'nün, kendi sahibi ve yazarları göçmen çıktı. CHP'li Özgür Özel ve Meral Akşener'in de göçmen olduğu öğrenildi.
Libya parlamentosu, Libya’ya silah sevkiyatını yaptığının belirlenmesinden ötürü Türkiye'ye karşı tedbirler almaya hazırlanıyor.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD'nin yaptırımları kaldırması halinde müzakerelere başlayabileceklerini söyledi. İran'ı müzakere masasına çekmenin yolunun yaptırım olmadığını belirt
Bosna Hersek'te seçimlerinin üzerinden 100 gün geçmesine rağmen devlet düzeyinde hükümet henüz kurulamadı
20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinden açıklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti haftalık olağan grup toplantısında açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Trump'ın "Kürtlere saldırırlarsa Türkiye'yi ekonomik olarak mahvedece
Röportaj: Adalet Çavdar
Lavrov, "Japonya 2. Dünya Savaşı’nın sonucunu ve Rusya’nın adalar üzerindeki egemenliğini tanımadığı sürece barış görüşmelerinde ilerlemenin zor olduğunu" söyledi
ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde, 32 binden fazla öğretmen ve okul çalışanı greve gitti, 600 bin kadar öğrencinin eğitimi aksadı.