Çin tarafından tutuklanan Uygur akademisyen İlham Tohti, tutuklanmadan önce doldurduğu ses kaydında intihar ettiği yönündeki iddialara inanmamasını istiyor
TSK'da "yeni nesil" telsizler kullanılmaya başlandı. Aselsan'ın üretiği cihazlarla sesin yanı sıra veri transferi yapılıyor, telsizler GPS cihazı gibi kullanılıyor.
Tayland'da doğal ortamlarından bebekken alınan kısa kuyruklu makak maymunları, hindistan cevizi toplamak için eğitiliyor.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "Suriye rejimi geçiş hükümetini tartışmayacaklarını söylüyor, o zaman Cenevre'de ne işiniz var?" dedi.
ABD’de yapılan araştırmaya göre kilolu dünyaya gelen bebekler, tüm yaş gruplarında obezliğin en sık görüldüğü grubu oluşturuyor.
Veba salgını ölümleriyle ilgili araştırmalarıyla tanınan Kanadalı bilimadamı Prof. Poinar, ''kara ölüm'' olarak adlandırılan vebanın, insanlığın geleceği için tehlike olmaya devam
TÜSPAF Başkanı Çakman, İstanbul'a Türkiye'nin her yerinden sebze meyve geldiğini belirterek, Antalya'daki nakliyecilerin eylemi nedeniyle İstanbul'da meyve ve sebze fiyatlarının artmasının
Emniyet Genel Müdürlüğü network ağında meydana gelen arızanın giderilmesiyle Avrupa'ya açılan sınır kapılarında giriş ve çıkış işlemleri yeniden yapılmaya başladı
İHH'dan yapılan açıklamada, "Karalama kampanyası başarısız oldu. Karalamalar karşısında gerekli hukuki girişimlerde bulunulmuş ve bulunulmaya devam edecektir" denildi.
Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Çakman, "Bazı nakliyecilerin aldığı karar nedeniyle İstanbul'a mal gelmeme durumu olmaz" dedi.
Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey ve Orta Ege'de 1. ve 2. Dünya Savaşı'ndan kalan 20 mayınının imha edildiğini bildirdi.
Fransa İçişleri Bakanı Valls, Suriye’ye El-Kaide saflarında savaşmaya giden Fransız gençlerinin sayısının son aylarda giderek arttığı söyledi
Türkiye'nin elektrikli ilk yerli otomobili 2017 yılında piyasa çıkmayı hedefleniyor.
Yeni yasa ile internet üzerinden ilaç satışının yasaklanırken, eczanelerin de toptan ilaç satışı yapamayacağı bildirildi.
Taksim Meydanı'nda, "torba tasarı"daki internetle ilgili düzenlemeleri protesto etmek isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis müdahale etti.