İngiltere 020 yılına kadar ülkeye kabul edilecek 20 bin sığınmacıya ek olarak 3 bin çocuk sığınmacı alacak
Rusya Federal Bitki Koruma ve Karantina Servisi (Rosselhoznadzor) Başkan Yardımcısı Aleksey Alekseyenko, Türk temsilcileri, yaş sebze ve meyve ihracatındaki teknik konuların görüşülmesi am
Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye ziyaretindeki amacını açıkladı...
Fransa'nın önemli eğitim kurumlarından SciencesPo Paris Üniversitesinde başörtülülere destek amaçlı 'Başörtüsü Günü' etkinliği düzenlendi.
Seçmenler, parti adaylarının belirlenmesi amacıyla yapılan seçimde oy kullandı
Kamu Denetçiliği Kurumu TRT'nin icari amaç gütmeyen programlar da yaptığına vurgu yaparak elektrik faturaalrındaki payınının hukuka uygun olduğuna hükmetti
Kutlu Doğum etkinlikleri için HDP’de muhafazakar kimliği öne çıkan 7 milletvekili konuşmacı olarak belirlendi. Hüda Kaya, Ayhan Bilgen, Kadri Yıldırım’ın da içlerinde olduğu isimler g
Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'ye Suriyeli mülteciler için kullanılması amacıyla çıkarttığı ilk 3 milyar euroluk fon paketinin uygulanması Cumartesi günü Gaziantep'te başlayacak.
Yunanistan, mülteci eylemlerini engellemek ve bölge halkının tepkilerini çekmeme gerekçesiyle Avrupa yolundaki sığınmacıları tek merkezde toplamaktan vazgeçti.
Makedonya - Yunanistan sınırındaki İdomeni'de sığınmacılar diğer kamplara taşınmak istiyor...
Tiran ve Sanafir adalarının Mısır'dan Suudi Arabistan'a geçmesine tepki amacıyla gösteriler düzenleniyor
Yunanistan'ın Midilli Adası'na 5 saat süren bir ziyaret gerçekleştiren Papa Francesco'nun, 12 sığınmacıyı da berberinde Roma'ya götürdüğü açıklandı.
İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Tel Aviv ile Ankara arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi amacıyla yapılacak anlaşmanın yüzde 90 oranında tamamlandığını açıkladı.
18 Mart’ta Türkiye ile AB arasında sığınmacılara yönelik anlaşmanın imzalanmasının ardından ilişkilerdeki “bahar havası” sürüyor.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye’de bulunan 3 milyona yakın Suriyeli sığınmacının genel beklentilerin aksine “geçici olmayabileceğini” belirtti.