Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Demirtaş’ın PKK’nın emir eri gibi davrandığını söyleyerek “Ne talimat alıyorsa onu yerine getiriyor” dedi.
ABD Kongresi'nde hazırlanan rapora göre, başta ABD ile Rusya'nın, özellikle gelişmekte olan ülkelere silah satışlarının arttığı ortaya konuldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, dün Şırnak’ta hayatını kaybeden Miray bebeğin ailesini arayarak taziyelerini iletti.
Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitri Rogozin, İran'a S-300 hava savunma füze sistemleri göndermeye başladıklarını duyurdu.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Partiler Sicil Bürosu, Demokratik Bölgeler Partisi’ne (DBP) “özyönetim” uyarısı yaptı.
ABD'nın Las Vegas kentinde bulunan bir caminin girişine domuz eti konarak islamofobik bir saldırı gerçekleştirildi.
Ankara'da yılbaşı öncesi eylem yapmayı planlayan iki canlı bomba yakalandı.
Rusya'nın güneyindeki cumhuriyetlerden Dağıstan'ın Derbent kentindeki tarihi bir kalede düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.
Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, asgari ücretin belirlenmesi amacıyla bugün komisyon toplanacağını söyledi.
MEB, öğrencilerin eğitim hakkını 'engelleyen', öğrenci ve velileri, okulu boykot etmeleri yönünde teşvik eden kamu görevlilerinin, kanıtlayıcı bilgi ve belgelerle bakanlığa bildirilmes
Ankara'da PKK adına el yapımı bomba ve molotofkokteyli ile eylemlere katıldıkları öne sürülen 6 kişi gözaltına alındı.
Rusya, inşaat, Turizm ve otelcilik yapan Türk firmalarının faaliyetini yasakladı.
Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda uzun namlulu silah ve bomba yakalandı.
Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyareti, ikili ticarete canlılık getirecek. Erdoğan'ın ziyaretiyle Türk firmaları için kapı aralanacak.
Bank Asya'ya, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 14 milyon 970,3 bin ceza verildi.