Ferguson'da Brown'ın ikisi kafasında olmak üzere 6 kurşun izine rastlandı.
Irak ordusu, peşmergenin Musul Barajı’nı ele geçirmesinin ardından bu kez Musul kentinin tamamını IŞİD’den geri almak için saldırıya hazırlandığını duyurdu.
Beyrut'un merkezindeki bir restoranda öğle yemeği sırasında "Orta Doğu'da, komplo teorileri bizim kanımızda vardır" dedi Lübnanlı eski bir yetkili.
İsrail ordusu Haziran ayında üç Yahudi yerleşimcinin ölümünden sorumlu tuttuğu Filistinli üç sanıktan ikisinin El Halil’deki evini dinamitlerle yıktı, üçüncü sanığın evini de mü
Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk bölgesinde, yaşanan çatışmalar sırasında İstanbul Ahat Cami'ne havan topu mermisi isabet etti.
Taraflar Mısır’ın arabuluculuğunda yürütülen görüşmelerde kalıcı bir anlaşma şansını canlı tutmak için geçen hafta beş günlük yeni bir ateşkesi kabul etmişti.
İtalya’da en büyük muhalefet partisi konumundaki 5 Yıldız Hareketi’nden bir milletvekilinin Irak Şam İslam Devleti (IŞİD, yeni adıyla İslam Devleti) örgütüyle ilgili bir yazıda, milit
ABD'den, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en çok askeri yardımı İsrail aldı.
Temmuz ayında açıklanan sayılara göre 2012 başından Mart 2014’e kadar camilere yönelik olarak yapılan saldırılar 78’i buldu. Sadece Berlin’de son bir yıl içinde dört camiye kundaklama
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Amano'yu Tahran'da ağırladı. Ruhani, nükleer programın barışçıl hedeflerle devam edeceği mesajını yineledi.
Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Kuzey Irak’ta bağımsız bir Kürt devleti kurulmasına karşı olduklarını açıkladı.
İsrail'in 2 bine yakın Filistinliyi öldürdüğü Gazze saldırılarının ardından kalıcı ateşkes görüşmeleri sürerken Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, "İsrail'in güvenliği Gazze'ye abl
Tarih süreci içinde ihtilaflar kimi zaman azalmış kimi zaman da zirve yapmıştır. Müslümanların büyük krizler yaşadığı dönemlerde artmış, istikrarın sağlandığı dönemlerde ise t
1999 depreminden bu yana İstanbul’daki riskli okul binalarının yüzde 77’si olası bir depreme karşı güçlendirildi ya da yeniden yapıldı. Söz konusu konut ve işyeri olunca bu oran düşü
Almanya'da ırkçılar kendilerine taraftar bulabilmek için en çok sosyal medyadan yararlanıyorlar. Ancak ırkçı propagandalarını açıkça yapmıyorlar.