Emniyet güçlerinin terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlediği operasyonda, Abdullah Öcalan'ın kuzeni gözaltına alındı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar tamamlandı.
Bosna Hersek'te bir köyde gizemli bir kaya bulundu. Dış bölümünün demirle kaplı olan kayanın antik çağdaki bir uygarlığa ait olabileceği düşünülüyor.
Suriye'nin kuzeyinde, PYD'nin özerklik ilan ettiği bölgede yer alan Kamışlı'da, rejim askerleri ile YPG'liler arasında çatışma çıktı. 2 YPG'li öldü.
Şam ile Medine arasında inşa edilen Hicaz Demir Yolu'nun Ürdün'de kalan kısmı, Türkiye'nin desteğiyle restore edilecek
Myanmar hükümetinin karayoluyla seyahati yasaklaması yüzünden tehlikeli deniz yolculuğuna çıkan Arakan Müslümanlarının teknesi alabora oldu. Kazada en az 22 kişi hayatını kaybetti
Fransa Başkanı Valls'in "üniversitelerde başörtüsü yasaklansın" çıkışına, üniversiteliler başörtüsü takarak tepki verdi.
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Jirki aşiretinin lideri PKK'ya çok sert tepki gösterdi.
İzmir’in Torbalı ilçesinde bir deri fabrikasında çalışan altı işçi, kimyasal kazanın içerisine düşerek ağır yaralandı.
Afganistan'ın başkenti Kâbil'de, ülkenin istihbarat teşkilâtının merkezine bombalı araçla saldırı düzenlendi. 64 kişi öldü, 320'den fazla kişi yaralandı. Saldırıyı Taliban üstlen
Karaman’da 10 erkek öğrenciye “cinsel istismarda” bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve hakkında 600 yıla yakın hapis cezası istenen sınıf öğretmeni Muharrem B., duruşma salonunda. İf
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Meclis'te yaptığı konuşmada yerli otomobil projesinde çok iddialı olduklarını söyledi.
Son zamanlarda sızdırılan belgeler hakkında ne derseniz deyin, hiçbiri Osmanlı Sultanı İkinci Osman işkenceyle öldürülmesi kadar dikkat çekmedi.
Mehmet Tezkan bugünkü yazısında devletin PKK'ya karşı mücadelede Sri Lanka modelini seçtiğini yazdı.
Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ı boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 34 yaşındaki Tolga K., iddiaya göre "Son