Kralı Selman'ın Kahire ziyaretinden sonra Mısır'a ait olan Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a verilmesine tepkiler devam ediyor. Mısır ordusu, bugün başlaması ve tüm hafta boyun
Fethullah Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen Akın İpek'in kardeşi Cafer Tekin İpek'in yakalandığı bildirildi.
Filistin'deki İsraillilerin yerleşim bölgelerinden Karmei Tzur'da okul üniformasının altında bıçak sakladığı iddiasıyla tutuklanan 12 yaşındaki Dima Vavi, cezaevinde geçirdiği iki bu�
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve soruları yanıtladı.
Fadime Özkan, Karaman'da yaşanan iğrenç hadise ile ilgili 5 mağdur çocuğun avukatı olan Cihat Gökdemir'le sapığın yargılandığı dava ile alâkalı bir röportaj gerçekleştirmiş.
Kamışlı'da varılan anlaşmaya göre Suriye rejimi çatışmalarda ölenlerin ailelerine tazminat ödeyecek
Türkiye'de de pek çok şubesi bulunan fast food zincirinin Birmingham'daki bir şubesinde kullanılan buzlarda dışkı kalıntıları ortaya çıktı.
Kilis'e pazar akşamı Suriye'nin IŞİD denetimindeki bölgesinden atılan ve bir kadının ölümüne neden olan roketatar mermisinin isabet etmesiyle yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti.
Batman’da gözaltına alınan Dicle Haber Ajansı muhabiri, “Silahlı terör örgütü üyesi olmak” suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yapılan yeni bir araştırma ailelerin çocuklarının internet faaliyetlerini takip etmediklerini ortaya koydu.
Anayasa Mahkemesi kuruluş yıldönümü törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tokalaşmaması dikkat çekti
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, "Bağımsız ve tarafsız bir yargının olmadığı yerde hukuk devleti yoktur" dedi. Arslan, hukuk devleti için yargının bağımsız, hâkimin erdemli
Anadolu Ajansı'nın askeri kaynaklara dayandırdığı habere göre, 9 Ocak'tan bu yana Suriye'deki IŞİD mevzilerinden yapılan saldırılara, Türkiye'den 5 bin 330 atışla karşılık verildi, 6
Ne demiştik geçen gün? Türkiye'nin meselesi dediğimiz ne varsa, aynı zamanda dünyanın da meselesi.
Suriye’deki çatışmalar uzun süredir Türkiye’yi doğrudan etkiliyor. Türkiye içinde ve uluslararası toplumda üzerinde çok fazla konuşulan mülteci meselesi bu etkilerden sadece birisi.