Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı İbadi kritik görüşme sonrası ortak açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında Kuzey Irak referandumu sonrası bölgedeki gelişmelere ilişkin, "Ba�
AK Parti'deki yenilenme sürecine ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "22 il başkanının değişimi söz konusu." dedi.
Büyükada'da ajanlık faaliyetleri sırasında suç üstü baskın ile tutuklanan 'sözde' aktivistlerin davası bugün görülüyor.
Rize'de, FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan sanığın örgütün şifreli haberleşme programı ByLock üzerinden FETÖ mensuplarına yolladığı "panik mesajları" dikkati çekti.
Meral Akşener, Ankara'da İyi Parti'nin kuruluşuna ilişkin konuşma yaptı. Akşener, partisinin ismini İyi Parti olarak resmen açıklandı.
Daha önce aldıkları cezalara rağmen sağlık beyanıyla ve dini istismar edecek şekilde ürün satışı yapmayı sürdüren Outlet TV ve Bedir TV isimli kanalların yayın lisansı iptal edildi.
Ordu birliklerinin ulaştığı IŞİD'in Suriye Meyadin'deki deposunda yüzlerce son teknoloji ağır silah ortaya çıktı. Suriye resmi haber ajansı SANA, silahların İsrail ve NATO yapımı oldu
PKK'ya finansal destek sağladıkları iddiasıyla 20 iş adamı gözaltına alındı.
Almanya bandıralı yük gemisinin, Nijerya'da korsanlar tarafından kaçırıldığı bildirildi
Almanya’da devam eden koalisyon görüşmelerinde koalisyonu oluşturacak olan üç parti birçok konuda anlaşma sağlarken, Türkiye konusunda ve AB’nin geleceği konusunda tartışma yaşandı.
TEOG’un yerine gelecek LGS sistemiyle birlikte tam gün eğitim modeli kısmen iptal edilecek. Bakanlık, yapacağı yeni düzenlemeyle çok tercih edilen okullara, sabahçı-öğlenci modelini getir
Ankara Keçiören'de bir apartman dairesinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Mao’dan sonra yaşarken adı anayasaya giren ilk Çinli lider oldu. Kararı Çin Komünist Partisi’nin 2 bin 300 delegesi onayladı. Cinping, sağlıklı olduğu s
Bu sebeple geçen günler geçmemiştir. Biz bu “gam yükünü” omuzlayıp hesap verilecek meydana kadar taşıyacağız. Bunu akıldan hiç çıkarmayalım. Ömür, dünya hayatı, insanlara Cenab-
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbulluları kuvvetli yağış bekledikleri konusunda uyardı.