Moskova'nın Suriye'deki önceliğinin IŞİD'le savaşmak olduğuna ikna olmadıklarını söyleyen Fransa'ya Rusya'dan tepki var
Yunanistan’da, sahte diploma ile Yunanistan parlamentosuna kadrolu memur olarak işe alındığı belirlenen 23 kişi görevden alındı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, PKK elebaşlarının İran'da olduğunu belirterek, 'İran yetkilerine sesleniyorum; İslam dininin neresinde var neresinde var komşularına za
Almanya Başbakanı Angela Merkel, 2,5 milyon sığınmacıya evsahipliği yapan Türkiye'nin çok az uluslararası yardım aldığını söyledi.
İstanbul Aksaray metrosunda polis ekipleri üzerinde patlayıcı düzeneğiyle birlikte bir canlı bomba yakaladı.
Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroshenko’nun, sahibi olduğu Roshen çikolata fabrikasının Rusya’daki fabrikasını satışa çıkardığı bildirildi.
Kilis sınırında artan şiddetli çatışma sırasında sınır karakolumuza açılan taciz ateşine misliyle karşılık verildi.
Afganistan'ın kuzeyindeki Tahar vilayetinin Darkad bölgesinde 40 Taliban üyesi, silahlarını yetkililere bırakarak teslim oldu.
CHP Kurultayı'nda tek aday olarak giren Kılıçdaroğlu'nun sözleri, salondaki AK Partililerin tepkisini çekti.
Genelkurmay Başkanlığı, Cizre ve Sur'da devam eden operasyonlarda 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Türkiye, Terörle Mücadele Master Planı ile terörle mücadele stratejisinde köklü değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Hazırlanacak eylem planıyla tüm devlet kurumlarının bu mücadeleye kat
Tayvan'da kesin olmayan sonuçlara göre muhalefetteki Demokratik İlerleyiş Partisi'nin kadın adayı Tsai Ing-wen seçimleri kazandı.
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da 14 Ocak'ta düzenlenen saldırıyla bağlantılı oldukları iddiasıyla 12 kişi gözaltına alındı.
Rus savaş uçaklarının, Halep'te pazar yeri ve sağlık merkezine düzenlediği hava saldırısı sonucu 7 kişi yaşamını yitirirken 20 kişi ise yaralandı.
85 yıl sonra ilk kez Suudi Arabistan'a yağan kar bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı